середа, 06 липня 2011 06:30

Дружина Шварценеґґера подала на розлучення

Автор: фото: Reuters/STEVE MARCUS
  Марія Шрайвер не живе зі своїм чоловіком американським актором Арнольдом Шварценеґґером уже чотири роки. На розлучення не подавала через релігійні переконання
Марія Шрайвер не живе зі своїм чоловіком американським актором Арнольдом Шварценеґґером уже чотири роки. На розлучення не подавала через релігійні переконання

55-річна Марія Шрайвер, дружина американського актора Арнольда Шварценеґґера, після 25 років шлюбу подала на розлучення. Відповідні документи надіслала до верховного суду Лос-Анджелеса.

— Шлюборозлучний процес Шварценеґґера та Шрайвер відбуватиметься за зачиненими дверима, — розповідає адвокат Марії. — Причиною розлучення вона назвала "непримиренні розбіжності". На офіційне розірвання шлюбу довго не могла наважитися через релігійні переконання. Скільки триватиме процес, невідомо. Його можуть розтягнути до року.

Про те, що подружжя розходиться, стало відомо у травні 2011-го, коли Шварценеґґер залишив посаду губернатора Каліфорнії. В одному з інтерв'ю актор зізнався, що має позашлюбного сина від хатньої робітниці.

— Зараз ми живемо окремо, але розлучатися з Марією я не хочу, — каже Арнольд, який уперше за останні чотири роки почав носити обручку. — Ми були щасливі разом і працюємо над тим, аби поновити стосунки.

Арнольд Шварценеґґер одружився з Марією Шрайвер, племінницею американського президента Джона Кеннеді, 1986 року. Виховали чотирьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Шварценеґґера подала на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути