середа, 24 листопада 2010 03:45

Дружина старша за Горбунова на 10 років

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Ведучий Юрій Горбунов з дружиною Людмилою
Ведучий Юрій Горбунов з дружиною Людмилою

У ведучого 40-річного Юрія Горбунова почалися зйомки новорічного шоу "Зірка+зірка".

— Знімаємо по ночах. Графік ненормований, напружений, — розповідає у кафе столичного торгового центру "Арена Сіті".

Горбунов у сонцезахисних окулярах, хоч на вулиці похмуро. Кладе на стіл фірмовий записник "Луї Віттон", телефони "Нокіа" та сенсорний "Самсунґ". Замовляє еспресо.

— Фірмові речі я зазвичай купую в Україні. Маю одяг від "Берберрі", а в дружини є від "Шанель". Це неправда, що в Європі брендовий одяг дуже дешевий. Недавно купили сумку "Шанель" у Києві. У Парижі вона коштувала на 100 євро дорожче.

— На розпродажі ходите?

— Якщо ти не йдеш на розпродажі, а купуєш речі в якомусь бутику по повній вартості, — ти дурень. В Європі на розпродажах у магазинах черги стоять. Інколи мені й так дають знижки в магазинах. Але є бутики, де вони не передбачені. "Хелен Марлен", наприклад. Це політика магазинів, і я її вітаю. Бо коли кожен буде просити знижку, магазини перетворяться на східний ринок.

Єдине, на чому не люблю економити, — на відпустках, — продовжує. —  Цього літа їздили до Туреччини, другий рік поспіль. Це ідеальний відпочинок із точки зору ціни, якості й часу в польоті. Зимову відпустку плануємо провести в Штатах. Єдине, що переліт дорогий, а сам відпочинок — дешевший, ніж будь-де. В Америці 20 доларів — гроші. А в нас це дріб'язок.

Юрій Горбунов 16 років одружений із артисткою Івано-Франківського драмтеатру 50-річною Людмилою. Має дорослу доньку Оксану. Людмила покинула роботу, хазяйнує вдома.

— Ми в театрі познайомилися. Коли я прийшов, Люда вже там працювала. Коли пішла від першого чоловіка, ми зустрічалися ще три роки й тільки потім одружилися. Весілля не було, випили в кафе пару грам коньяку і пішли в театр на репетицію.

Просить рахунок. Кладе у книжечку 50 грн.

— Це правда, що вона вас дуже ревнує?

— Боже збав! До кого мене ревнувати? Як знати, з ким я на корпоративах спілкуюся? Ну що, вона буде бігати за мною? Це принизливо для жінки. Вона ніколи й нікуди зі мною не ходить. Хіба треба їхати в інше місто машиною. І то це буває лише з моєї ініціативи.

Зараз ви читаєте новину «Дружина старша за Горбунова на 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути