Ексклюзиви
середа, 18 червня 2008 18:44

Дружина Ігоря Бакая опублікувала сімейні фотографії

Третя дружина 43-річного Ігоря Бакая34-річна Наталія Бакай (дівоче прізвище — Козицька) виклала 17 сімейних фотографій на сайті "Однокласники.ру".

На знімках Наталя в купальнику на пляжі, у басейні, у білій хутряній шапці катається на лижах. Також є сімейне фото з чоловіком Ігорем і доньками — 5-річною Анною-Марією та 1,5-річною Марією-Антуанеттою перед розкішним будинком. На іншій картці подружжя тримає велику рибину. Знімок із режисером Федором Бондарчуком підписаний: "Чо ты мне тут втираешь? Ты откуда взялся в моем доме?". На фотографії Наталя в банному халаті, на голові в неї замотаний рушник.

З Ігорем Бакаєм Наталія Козицька одружилася 2000-го. За шість років до того жінка отримала титул "Міс Європейський континент" на світовому конкурсі краси. Після заміжжя розпочала кар"єру співачки. 2004-го чоловік подарував Наталі автомобіль "бентлі". У жінки є червоний "феррарі".

У шлюбі з Бакаєм Наталія народила двох доньок. В Ігоря Михайловича є ще двоє синів від другого шлюбу із львів"янкою Оленою Демчук. Хлопці народилися у 1986 та 1998 роках. Про першу дружину бізнесмена відомо лише, що вона прожила з Бакаєм рік і два місяці.

Статки Бакая оцінюють у понад мільярд доларів. Із березня 2005-го по лютий 2007-го він перебував у міжнародному розшуку. Йому закидали розкрадання 500 млн грн та зловживання службовим становищем. У 1997–1998 роках Бакай працював заступником міністра нафтової та газової промисловості, у 1998–2000 керував компанією "Нафтогаз України". Із жовтня 2003-го по грудень 2004-го очолював Державне управління справами. Нині живе в Москві, отримав паспорт громадянина Росії.

Бакай мав будинки на околиці Києва та в Кончі-Заспі, по сусідству з дачею політика Олександра Ткаченка. Квартиру по вул. Димитрова, 9а продав боксеру Віталієві Кличку.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Ігоря Бакая опублікувала сімейні фотографії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути