вівторок, 09 червня 2009 19:40

Дмитро Коляденко три дні був у депресії
6

Травесті Монро одягла на вечірку нову білу перуку
Фото: фото: Андрій ШМАТОВ
Пауерліфтер Сергій Конюшок (праворуч) міряється м’язами із товаришем у залі Українського дому пережд виставкою ”Зірки сміються”
Співачка Маша Фокіна виймає з сумочки цигарки ”Вог” біля дверей палацу
Телеведуча Наталя Розинська прийшла на виставку із маленькою сумочкою ”Сваровські”
Співак Віталій Козловський ділиться враженнями з організаторкою вечірки Ярославою Гресь

— Коляденко! Оказывается, ты умеешь улыбаться! — розмовляє зі своїм фотопортретом хореограф і телеведучий 36-річний Дмитро Коляденко. Минулого тижня в Українському домі відкрили фотовиставку "Зірки сміються". Київський фотограф Дмитро Перетрутов за три дні зробив понад тисячу знімків усміхнених знаменитостей.

— Такой большой рот у меня получился на фотографиях, — стиха додає Коляденко. Пригадує, що під час 10-хвилинної зйомки його смішили анекдотами про білявок. — Це мої улюблені жінки! У мене й мама була блондинка. Часто на телеканалі мене смішать. Кажуть, що я кумир мільйонів. Я й регочу, — ставить на підлогу чорну шкіряну сумку. — Хочеться вже поплакати, а нема від чого. Я плачу у важкі моменти життя: коли з Іркою (співачкою Іриною Білик. — "ГПУ") розійшовся, коли мій песик Баггі загинув під колесами "лексуса"...

Каже, його часто смішить син — 16-річний Філіп.

— Він у мене футболіст, нападник. Думає тільки про футбол, ніякої сцени. Я хотів його запулити в театральний, а потім подумав: навіщо йому це? Хай у футбол грає, там шикарна зарплата. Буде зіркою в Європі, купить татові віллу в Каннах.

Коляденко хвалиться, що недавно знявся у фільмі "Ромашка. Кактус. Маргаритка" російського режисера Олександра Ітигілова. Зіграв там балетмейстера.

— Три дні був у депресії — так хотілося ще раз вийти на майданчик, — поправляє темні окуляри на півобличчя. — А тепер ще й співати почав, а що тут такого? Сьогодні маю два концерти в клубах. Брав шість уроків вокалу. Думав, чокнусь! Спочатку не подобалося по дві години займатися фігньою. А потім відкрив свій голос. Усі здивуються.

Посеред залу режисерка 45-річна Оксана Байрак свариться з дівчиною-фотографом. Просить не фотографувати її зненацька.

— Мене завжди так крупно знімають, — кліпає очима. — Колись виставили всі мої фотографії з 2006-го. Хотіли прослідкувати, як я виправляла собі ніс.

Цікавлюся, коли востаннє від душі сміялася.

— Недавно літала в Туреччину. Мене посадили в перший ряд, прямо навпроти стюарда і стюардеси. Дивлюся, а бортпровідниця якось так перелякано усміхається. Вона, виявляється, сама боялася літати! У повітрі нас почало трохи трясти. Тоді стюард Міша бере до рук якийсь папірець і каже в мікрофон: "Дамы и господа, ситуация обострилась". Усі ахнули, а він продовжує: "По миру разгуливает свиной грипп".

Червоною доріжкою прямує співачка 22-річна Настя Каменських. Заплутується у шлейфі сукні.

— Лучше бы одела джинсы и майку, — бурчить під ніс.

Травесті Монро, 32 роки, біля дзеркала поправляє нову кучеряву перуку.

— Нет, ну вы посмотрите на Валевскую! — роздратовано каже про співачку, яка заходить до зали. — Я марафетилась, готовилась, а она в штанах пришла, как сотрудница музея!

— Є історія, над якою завжди регочу. Ми з друзями якось поїхали на вихідні до Одеси. Товариш Діма замовив відкриту карету, щоби проїхатися центром міста. Я сіла біля візника, повернулася до друзів. Раптом моя подруга кричить: "Ой, лошадка какает!" Повертаюсь, а ця коняка задерла хвіст і просто перед моїм обличчям як почала... Я обімліла.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Коляденко три дні був у депресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути