Ексклюзиви
понеділок, 22 січня 2007 16:07

Дмитро Дюжев хоче йти у ченці

  Дмитро Дюжев (у центрі) із фанатами Вікторією Міліч і Максом
Дмитро Дюжев (у центрі) із фанатами Вікторією Міліч і Максом

Російський актор Дмитро Дюжев, 28 років, вирішив прийняти чернечий постриг. Кілька років тому пішли з життя його батько й матір, а ще раніше — сестра.

Дмитро зізнається, що мріє про дітей та дружину. Але каже, що з кожним роком йому все важче зважитися на шлюб. Два роки тому Дюжев розійшовся з акторкою Наталією Швець. Тепер на кожному світському заході він з"являється з новою дівчиною.

Батько Дмитра, актор астраханського ТЮГу Петро Дюжев, колись покинув театр і відкрив в Астрахані торговельний комплекс "Анастасія". Заробляв на лікування доньки Анастасії, хворої на рак крові. Та вісім років тому сестра Дмитра померла. Він вирішив кинути театральний інститут і постригтися в ченці. Але батько відмовив Дмитра від цього кроку.

Батько перерізав собі вени

Дюжев-старший перейменував свій торговельний центр з "Анастасії" на "Настеньку". Почав пити. Чотири роки тому покінчив життя самогубством, перерізавши собі вени. А за півроку не стало й матері Дмитра Людмили. У неї не витримало серце.

Кілька разів на рік Дюжев відвідує монастир у Рязанській області. Але чутки, що невдовзі збирається прийняти постриг, спростовує.

У 10 років Дмитро у школі вкрав у друга ручку, щоб подарувати її батькові на 23 лютого. Про це дізналися всі. Дорогою Дмитро почув дзвін, зайшов до церкви. Відтоді він почав думати про чернецтво.

Актор живе в Москві, сам в однокімнатній квартирі, яку йому купила мати. Сімейний бізнес в Астрахані перейшов до знайомих. З родини в Дмитра там залишилася лише 68-річна бабуся Валентина.

У фільмі "Бригада" Дюжев зіграв бандита. А в кінострічці Павла Лунгіна "Острів" він утілив отця Йова. Зараз знімається в "Стомлених сонцем-2" Микити Михалкова.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Дюжев хоче йти у ченці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути