четвер, 28 січня 2021 07:26

Дмитро Борисов усьоме став батьком

Автор: GORDONUA.COM
  Дмитро та Олена Борисови одружилися 2014 року. Виховують п’ятеро синів і доньку. Минулого тижня в подружжя народилася ще одна дівчинка
Дмитро та Олена Борисови одружилися 2014 року. Виховують п’ятеро синів і доньку. Минулого тижня в подружжя народилася ще одна дівчинка

"Найкращий твій подаруночок — це я!" — подумала дівчинка і прийшла у цей прекрасний світ у день народження матері", — написала в інстаграмі рестораторка Олена БОРИСОВА. 23 січня на своє 37-річчя народила доньку. Це сьома дитина столичного ресторатора 40-річного Дмитра БОРИСОВА.

Подружжя живе у шлюбі з 2014-го. Мають спільних дітей — Бориса, Йосипа, Іллю й Катерину. Виховують також двох синів Дмитра Борисова від першого шлюбу — Демида й Данила.

— Даємо дітям любов і турботу, показуємо свій досвід. Як використають — це їхня справа, — говорить Олена Борисова. — Планів на майбутнє не складаємо, бо кожен із них — індивідуальність. Ми з чоловіком будуємо бізнес насамперед для себе. Це наша з ним реалізація. Чи діти цим займатимуться, залежить від їхнього рішення.

Олена та Дмитро познайомилися на початку 2010-х. Весілля зіграли 2014 року.

— Нас з Оленою звела робота, це був службовий роман, — розповідає Дмитро. — За ці роки між нами не було конфліктів. Довіряємо й кохаємо одне одного.

— Головний у родині чоловік, але ми доповнюємо одне одного, — додає Олена. — Сімейні обов'язки поділені так, як і в бізнесі. Дмитро — бренд-шеф усіх наших ресторанів. Він придумав меню і стратегії. Моє завдання — втілити його ідеї в життя. Побут також на мені. Дмитро навіть не знає, яку зарплату отримують наші няні чи водій.

Подружжя живе в триповерховому будинку в котеджному містечку на околиці столиці.

— Раніше орендували житло. Нещодавно переїхали у свій дім. Під час карантину збулася наша головна мрія — ми були разом ­усією родиною, — каже Дмитро Борисов.

Він народився в сім'ї тренера з фехтування та музикантки. В 11 років почав працювати на автомийці. ­1995-го влаштувався в рекламне агентство. У 16 років став виконавчим директором. Потім працював у власному брендинговому бюро. 2009-го продав бізнес і відкрив перший ресторан. Зараз мережа "Сім'я ресторанів Дмитра Борисова" нараховує понад 50 закладів. Олена вивчала менеджмент в Одеській національній академії харчової промисловості. Керує ресторанами разом із чоловіком. Займає посаду операційного директора.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Борисов усьоме став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути