середа, 22 серпня 2012 07:15

"Для повного щастя мені не вистачає чоловіка"

Діаманти і сукні від "Валентіно" виставили в найдорожчому готелі столиці — "Фермонт". Так презентують новий телевізійний проект "Багаті теж плачуть". Своє справжнє життя на показ погодилися виставити дружини мільйонерів: співачка Камалія, дизайнерка Ольга Громова, дружина футболіста Андрія Вороніна — Юлія та власниця агентства з нерухомості "Магнат", екс-дружина "бютівця" Дмитра Ветвицького — Наталія. Реаліті-шоу з їхньою участю знімали цілий рік. Монтували без їхнього відома.

— Це перше шоу, де наші герої навіть не здогадуються, що ми будемо показувати. Усі знають, що в них є найдорожчі машини, одяг, коштовності, усе те, про що можна тільки мріяти. Але ніхто не здогадується, скільки сліз і розчарувань за цим стоїть, — кажуть на каналі "1+1", що показуватиме проект.

До презентації проекту по залу виставили під склом головні атрибути розкішного життя. Красуються три моделі телефону "верту" вартістю від 60 тис. грн, браслети й каблучки із золота і платини, туфлі від французького дизайнера Крістіана Лубутена, обкладені камінцями Сваровські, макети яхт та "феррарі". Гостей вечірки пригощають шампанським, тістечками та м'ясними закусками. За півтори години заходять головні героїні. Усі в довгих вечірніх сукнях, на високих підборах та з розпущеним волоссям. На 27-річній Юлії Вороніній — леопардове плаття. За любов до таких принтів німецька преса постійно закидала Юлії несмак.

— Та мені все одно, хто і що подумає. Я люблю леопардовий і тигровий одяг і носитиму його завжди, — каже Юлія, крутячи в руках два айфони. Разом із чоловіком і двома дітьми зараз живуть у Німеччині. Там Андрій Воронін грає за дюсельдорфську "Фортуну". Через два роки сім'я планує переїхати в Одесу.

Запитую, скільки треба грошей для щастя.

— Гроші в житті не найважливіші. Ну да, я люблю відпочивати в Дубаї, Флориді. Але для повного щастя мені не вистачало бачити вдома чоловіка. Коли Андрій їхав на збори української збірної, я почувалася нікому непотрібною і самотньою. Тому почала його вмовляти піти зі збірної. Через півтора року він здався, пообіцяв відіграти Євро і на цьому поставити жирну крапку. Тепер він більше часу проводитиме з сім'єю. Плануємо народжувати третю дитину.

Я не дружу з багатіями. У мене скромні друзі. Наприклад, моя найкраща подруга, яка, до речі, була дружкою на весіллі, працює продавцем у магазині. Хрещений одного з дітей — офіціант у ресторані. І мені не соромно про це казати.

Пакистанський бізнесмен Мохаммад Захур не спускає очей із дружини 35-річної Камалії.

— Ще до знайомства з Захуром я працювала, знімала кліпи, купила собі квартиру, мала хорошу машину і заробляла по 20 тисяч доларів на місяць, — каже співачка. — Коли вийшла за Мохаммада, усі казали, що в мене нема ні таланту, ні голосу і все це купує чоловік. Я часто через це плакала. Але коли почала працювати із сильною зарубіжною командою, зрозуміла, чого варта. Зараз я затребувана артистка, і мені ніхто не псує настрій.

Мені не вистачає дітей і материнства. Я 10 років борюся за це право. І поки що, як бачите, ніякі гроші не змогли його купити. Можна взяти малюка з дитячого будинку, але це крайній варіант, коли не залишиться жодного шансу.

На сцену для гостей виносять торт із фігурками чотирьох героїнь шоу. Наталія Ветвицька, 48 років, бере свою фігурку й намагається відкусити.

— Ой, не можу себе з'їсти, — каже Наталія. — Взагалі-то, я не ходжу на роботу. Заміж теж не хочу. Мені оце треба слухати, як чоловік кричить? Люблю відпочивати в Монако і маю зо два десятки суконь від "Валентіно". Одягаю їх теж у Монако. Недавно відкрила свою сторінку в соцмережі і читаю: "О, дивіться, як багаті жирують". А чому заздрити? Ніхто з багатіїв гроші не друкує, а всі працюють з ранку до ночі. Я он взагалі мати-одиночка. Не розумію, чому тут заздрити?

Зараз ви читаєте новину «"Для повного щастя мені не вистачає чоловіка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути