пʼятниця, 19 квітня 2013 06:15

Дітей не можна називати на честь покійних

Автор: МАЛЮНОК: ДМИТРО СКАЖЕНИК
 

"Після смерті онука донька хоче народити другу дитину, — пише Катерина Григорівна з Сумщини. — Дитина прожила всього два рочки. Помер внєзапно, нічим не хворів. Донька покинула чоловіка. Вийшла заміж удруге. Завагітніла, але мала викидень. Думала, життя її на цьому закінчиться. Дуже вона переживала. Але недавно знову завагітніла. Одна ворожка її просила, щоб дитину не народжувала, бо буде мати інваліда. Але донька хоче стати мамою. Переживаю за неї і щодня молюся".

Листи коментує київський біоенергетик Мирослав Олійник.

— Народиться здоровий хлопчик. Не називайте його на честь покійних родичів, бо повторить їхню долю. Вагітній краще сходити до сповіді й причастя. Часто на дітях відбиваються гріхи батьків. Може, раніше робила аборт чи приворожила якогось хлопця.

"Вісім років тому вискочила заміж, — пише 27-річна Юлія з міста Лубни на Полтавщині. — З мужом я ошиблась. Він мене не б'є і не алкоголік. Кушать може зварити, постірає, як треба. Двох наших дітей дуже любить, але має один недостаток — на жодній роботі надовго не затримується. Дєньги додому не приносить, мені бреше, в друзів у борг бере, а я маю вертати. Може піти з дому на двоє-троє суток. Устала його прощати, сварити і плакати".

— Чоловіка-марнотрата навчити економити гроші непросто. Знайома пішла до однієї ворожки з сорочкою свого чоловіка. Той додому грошей не приносив. Бабка наворожила на сорочці. Вдома гроші з'явились, але чоловік став втрачати вагу, за півроку посивів. Задіювати одяг родичів у магії без їхнього відома небезпечно.

Зараз ви читаєте новину «Дітей не можна називати на честь покійних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути