Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2007 19:04

Даша Малахова кинула бутерброд в чоловіка

Автор: фото: Володимир СІНДЄЄВ
  Актор Володимир Горянський, ”Міс Україна 2006” Інна Цимбалюк та співачка Каріна Плай викладають мозаїку з фруктів у ”Плежа кафе” в Києві
Актор Володимир Горянський, ”Міс Україна 2006” Інна Цимбалюк та співачка Каріна Плай викладають мозаїку з фруктів у ”Плежа кафе” в Києві

У столичному "Плежа кафе" зірки естради виклали мозаїку з фруктів розміром 1х5 м. Використали 5 кг апельсинів, бананів, ківі, винограду та полуниці. На фруктовій картині співаки зобразили п"ять метеликів.

У середу о 19 годині на вході до "Плежа кафе" видають паперові брошки з синім, жовтим або зеленим метеликом. Столики зайняті, багато гостей стоять під стінами. Усі поглядають на 15 підносів із фруктами, що височать на довгому дерев"яному столі. Гостей не підпускають до столу продюсер Олександр Ягольник та актор Володимир Горянський.

— Вот сложим картину, а потом все дружно ее сожрем, — каже Ягольник. — А пока идите к барной стойке, там тоже дают вкусненькое.

Офіціантки в бокали з шампанським кидають суницю. Апельсиновий сік розбавляють горілкою.

Організаторка акції художниця Тетяна Чеброва, 49 років, розповідає, що запропонувала 30 зіркам намалювати метелика з фруктів. Відгукнулося 14.

— Павло Зібров підвів, — скаржиться Чеброва російською. — Учора ввечері подзвонив і сказав, що не зможе прийти. У нього ювілей — готується до виступу в палаці "Україна". Віталій Козловський узагалі не пояснив, чому не прийшов. Хоч він часто обідає в цьому кафе.

Чеброва говорить, що свідомо обрала саме "Плежа кафе":

— У перекладі з англійської "плежа" — насолода. Наших людей треба вчити їсти з насолодою. Мій чоловік сидить за комп"ютером, аж доки в нього не засмокче в шлунку. А тоді біжить до холодильника, хапає перше, що потрапило під руку, і знову — до комп"ютера. Я хочу відродити традицію: коли вся сім"я до вечері збирається за столом не тільки поїсти, а й поспілкуватися.

До художниці підходить ведуча кулінарної програми на "Інтері" 27-річна Даша Малахова з букетом ромашок. Жінки цілуються. Даша розповідає, як на день народження родичі вирішили зробити їй сюрприз і приготували обід.

— Я розлютилася, як побачила накритий стіл, — відпиває шампанського Даша. — Ухопила бутерброд і кинула його в чоловіка. Наш син подумав, що це така гра, і теж почав кидатися бутербродами.

Малахова зізнається, що доки сиділа в декреті — ходила по київських ресторанах, де безплатно готувала якусь страву:

— Головне було знайти ресторан, в якому мене допустили б до кухарської роботи. Я гасала на мопеді від одного до іншого й просила дозволити щось приготувати. Потім віднайшла "Плежа кафе" та його власницю Маргариту Січкар і почала тут практикуватися.

Козловський не пояснив, чому не прийшов

Співачка Каріна Плай, 35 років, танцює з бокалом шампанського. Каже, що найулюбленіша її ягода — кавун:

— Улітку з"їдаю по два кавуни на день. Найкраще вони йдуть на пляжі.

Каріна говорить, що вміє готувати, але не любить.

— У 7 класі нам у школі загадали спекти млинці, — згадує вона. — У всіх вийшли солодкі, тільки в мене солоні. Учителька мене присоромила. Я почала на вихідних тренуватися. Зараз можу і вареники зліпити, і борщ зварити.

Розказує, що на день народження вирішила приготувати все власними руками:

— Мене вистачило лише на картоплю, відбивні та смажену рибу. Довелося телефонувати своїй кухарці, аби негайно приїхала.

Каріна не любить їсти вдома. Співачці більше подобається обідати та вечеряти в китайських ресторанах.

— Люблю соєвий сир, рис та томатний сік. Удома можу хіба що філіжанку кави випити, — говорить вона.

Володимир Горянський кличе зірок до столу викладати малюнки. Усі працюють 20 хв. Чеброва уважно стежить. Каже, що найкраще працює Горянський.

— Подарую йому свою картину, яку рік тому відсилала Мадонні. Картина повернулася назад, бо Мадонна змінила місце проживання. На ній голубий метелик, — пояснює Чеброва.

Зірки кличуть гостей до столу їсти фруктових метеликів.

— Тепер поселимо їх у наші животи! — вигукує Чеброва й хапає кілька апельсинових дольок. Гості з"їдають метеликів за 15 хв.

Зараз ви читаєте новину «Даша Малахова кинула бутерброд в чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути