Ексклюзиви
понеділок, 29 грудня 2008 20:34

Дакота Калкін соромилася свого прізвища

 

29-річну Дакоту Калкін, сестру голлівудського актора Маколея Калкіна, 28 років, збила машина на вулиці Лос-Анджелеса. Аварія сталася 9 грудня. Наступного дня Дакота померла від травм голови в лікарні.

Поліція не затримувала водія автомобіля — він був тверезий і не порушував правил. Сестра Маколея вискочила на дорогу перед машиною. Після аварії водій зупинився і спробував допомогти жінці.

Дакота працювала в кіноіндустрії. Нещодавно переїхала з Нью-Йорка, щоби стати асистентом з арт-виробництва трилера "Остання душа". Стрічка вийде на екрани наступного року. Сім"ї жінка не мала.

— Вона була сором"язливою. Не бажала з"являтися перед камерами й воліла працювати за кулісами, — розповідає її близька подруга 35-річна Андреа По. — Cоромилася свого прізвища, але пишалася братами й сестрами. Могла годинами розмовляти з Маколеєм по телефону.

В актора Маколея Калкіна залишилася молодша сестра та чотири брати. Вісім років тому від передозування наркотиків померла його зведена сестра Дженніфер Адамсон.

Зараз ви читаєте новину «Дакота Калкін соромилася свого прізвища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути