четвер, 30 квітня 2020 00:20

Чоловік Сніжани Онопко побив тещу

Автор: tabloid.pravda.com.ua
  Модель Сніжана Онопко й бізнесмен Микола Щур прожили у шлюбі дев’ять років. Разом звели будинок у передмісті Києва
Модель Сніжана Онопко й бізнесмен Микола Щур прожили у шлюбі дев’ять років. Разом звели будинок у передмісті Києва

Модель 33-річна Сніжана Онопко подає на розлучення. Заявила, що чоловік бізнесмен 39-річний Микола Щур зраджує і піднімає на неї руку.

— Не вірила, що Микола мене зраджує. Та через фото в соцмережах побачила, що інша жінка живе в моєму будинку. Плаває в моєму басейні. Користується моїм посудом, — розповідає Сніжана. — Я виплачувала борги чоловіка. Виправдовувала, коли його у чомусь звинувачували. Навіть коли піднімав на мене руку. А це відбувалося постійно. Діставалося не лише мені, а й водіям і персоналу. Після чергової сварки він побив мене й мою матір. Це стало останньою краплею. Тепер рішуче налаштована розлучитися. Наполягатиму на правовому розподілі майна. Заберу собі два авто. Серед них — "Ройлс-ройс", який купила за свої гроші.

Сніжана й Микола прожили у шлюбі дев'ять років. Разом звели будинок у передмісті Києва. Познайомилися задовго до одруження. Після весілля прізвище чоловіка Онопко не взяла. На пальці витатуювала його ім'я.

— Для мене було дуже важливо, щоб Микола познайомився з моєю родиною. З матір'ю добре поладнав. Саме в неї попросив моєї руки, — згадує Сніжана. — Не хотіла великого весілля. Але мати казала, що хоч раз у житті треба одягнути весільну сукню.

Сніжана Онопко родом із Сіверськодонецька на Луганщині. Модельним бізнесом зайнялася в 14 років. Після закінчення школи переїхала до Києва. Працювала в модельному агентстві "Метрополітен-прем'єр". Брала участь у показах у Нью-Йорку, Мілані й Парижі. Зараз входить у десятку найуспішніших моделей світу. До шлюбу зі Щуром мала роман з олігархом-втікачем Олександром Онищенком.

Микола Щур родом із Донецька. Був віцепрезидентом Федерації боксу Києва. Власник мережі МАФів. До весілля з Онопко жив у цивільному шлюбі з колишньою дружиною нардепа Нестора Шуфрича моделлю Наталією Вороною.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Сніжани Онопко побив тещу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути