Ексклюзиви
вівторок, 27 листопада 2007 17:51

Чоловік Подкопаєвої вважає, що об неї витерли ноги

Автор: фото надано прес-службою телеканалу ”1+1”
  Лілія Подкопаєва програла в півфіналі шоу ”Танці з зірками-3” на телеканалі ”1+1”. Її партнер танцівник Кирило Хітров каже, що вона збирається через це відмовитися від участі в гала-концерті, який відбудеться по завершенні цього змагання
Лілія Подкопаєва програла в півфіналі шоу ”Танці з зірками-3” на телеканалі ”1+1”. Її партнер танцівник Кирило Хітров каже, що вона збирається через це відмовитися від участі в гала-концерті, який відбудеться по завершенні цього змагання

У неділю 28-річна олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва та її партнер, 23-річний Кирило Хітров, вибули з шоу "Танці з зірками-3" на телеканалі "1+1". Подкопаєва розсердилася, потім розплакалася.

Журі не сподобалося, що Лілія під час танцю мало дивилася на партнера. Критикували надмірне намагання виступити технічно, що заважало розкрити образ. Троє суддів-іноземців — італієць Джері Абратте, норвежець Рашид Малкі та росіянин Олексій Бєляєв — дали Подкопаєвій нижчі бали, ніж її суперникові польському акторові Марчіну Мрочеку. Суддя з Італії поставив Лілії "7". Лише Григорій Чапкіс оцінив її найвищим балом — "10".

— У журі сидять оплачені люди. "Сімку" Ліля не заслужила. Вона виконувала складні елементи. Я говорив їй: ти лідер по СМС і рейтингах у Інтернеті. Глядачі мали підтримати її у фіналі, — емоційно каже 36-річний Тимофій Нагорний, чоловік Подкопаєвої. — Об Лілю просто витерли ноги.

Під час півфіналу учасникам дали завдання без підготовки станцювати мазурку. Рухи на паркеті показував Григорій Чапкіс. Після виконання Владислав Яма, 25 років, припустив, що Подкопаєва підготувала мазурку заздалегідь. І натякнув на "телепатичний зв"язок" між нею та Чапкісом.

— Це моя суб"єктивна думка, — розповідає "ГПУ" Яма. — Але після ефіру багато людей говорили те саме.

Кирило Хітров повідомив "ГПУ", що Подкопаєва збирається  відмовитися від участі в гала-концерті "Танців", що відбудеться 2 грудня.

— За контрактом усі учасники шоу мають виступити на гала-концерті, — каже виконавча продюсерка Юлія Райцина. — Але якщо Ліля відмовиться, думаю, до суду ми не подаватимемо.

Ведучий погоди на "1+1" Ігор Посипайко на своїй сторінці в Інтернеті написав, що в неділю на "Танцях" дійшло до "бійки з продюсером у гримерці". Кажуть, начебто на продюсера Олексія Гончаренка накинулися невідомі з оточення Подкопаєвої.

— Я про це нічого не чула, — дивується Райцина. — Знаю тільки, що Ліля була дуже ображена. Вона говорить про якийсь сценарій шоу. Я це списую на емоції. Це великий міжнародний проект. Як у ньому розгортатимуться події, ми не знаємо.

Перед початком шоу з гримерки Тіни Кароль зникло плаття, в якому вона мала вести ефір. З дому їй привезли іншу сукню.

Фінал шоу "Танці з зірками-3" відбудеться у суботу, 1 грудня. У ньому виступлять дві пари: Наталія Могилевська — Владислав Яма і Марчін Мрочек — Ганна Пелипенко.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Подкопаєвої вважає, що об неї витерли ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути