Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2007 17:29

Цигани сняться до злодійства

 

"Мої куми придбали авто в кредит. Чоловік не їздить, бо здоров"я не дозволяє, а дружина щодня за кермом. Почали снитися моїй кумі Оксані жахливі сни: то гальма відмовляють, то даїшники дорогу перекривають, то наїжджає асфальтний каток, то цигани обступають автомобіль, тикають пальцями.

Юлія, 28 років, Київ".

Звичайні переживання водія-жінки. Може, надто авантюрно поводиться ваша кума Оксана? Можливо, стосунки з чоловіком охолонули, а потреби інтимного плану зросли? Цигани сняться до якихось новин чи до крадіжки.


"Наснився сон про вчителя малювання. Він дуже суворий, тільки одній учениці ставить 10 балів. У мене — менше, хоч малюю непогано. Уві сні потрапила до цирку, там на арені жонглював великими пензлями мій учитель. Я насміялася, бо який з нього жонглер? Так незґрабно підкидав і ловив пензлі (а деякі падали), що було смішно. Мені ввижалося, що з того пензля стане мітла, й учитель на ній полетить, як баба-яга... Від того й прокинулася. У мене жодної тривоги нема, але цікаво, до чого таке сниться.

Євгенія, 11 років, м. Євпаторія, Крим".

Видно, недооцінює вас учитель малювання. Якщо амбіції надто не розіграються, то скоро його перевершите — неодмінно. Спрямовуйте свою дитячу агресію у творчість.

"Мені часто сняться трави: то високі, то підстрижені — аж штучні. Та щоразу маю відчуття невдоволення. Нібито у високих можна заплутатися, а на підстрижених усе видно й колько. Іду вві сні дорогою — бачу попереду ліс, чую щебет птахів, завертаю туди. Раптом гублю в траві годинника: злітає з руки й десь занишкується. Стаю на коліна, розгортаю руками трави — нема. Коли дивлюся — а він на іншій руці. Прокинувся серед ночі й до ранку не міг заснути.

Микола Іванович, 32 роки, м. Прилуки Чернігівської обл.".

Мабуть, обмірковуєте якийсь важливий для себе план, пов"язаний із далекими мандрами. Можливо, мрієте виїхати за кордон. Однак наміри, найімовірніше, не здійсняться, бо може "зупинитися час". Закохаєтеся й одружитеся чи потрапите в якусь прикру заплутану ситуацію. Або просто придбаєте новий годинник, бо цей набрид, бажаєте вже його "загубити". Літо кличе оновлюватися, здобувати в собі нові сили — варто лише зійти з  буденного шляху.

Зараз ви читаєте новину «Цигани сняться до злодійства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути