Ексклюзиви
пʼятниця, 14 червня 2013 00:00

Чеський прем'єр розлучається слідом за Путіним

Прем'єр-міністр Чехії 48-річний Петр Нечас подав на розлучення із дружиною Радкою. Це сталося через шість днів після такої ж заяви російського президента Володимира Путіна.

— Я не порівнював би їх, — каже політолог Вадим Карасьов, 57 років. — У чеського прем'єра це суто сімейна справа. Він може одружитися, мати дітей, як свого часу Ніколя Саркозі. А Путін побереться з країною, якою керує. У монарха і царя не можуть на першому місці стояти дружина й сім'я.

Чи здатний  так вчинити Янукович? Навряд. Людмила Олександрівна не є "затворницею", і Віктор Федорович не одружуватиметься з Україною. А перед тим не піде на балет і в перерві не даватиме інтерв'ю "Першому національному", що його шлюб завершений, — політолог натякає на Путіна, який повідомив про розлучення в інтерв'ю каналу "Россия 24" під час антракту балету "Есмеральда".

— Основна причина того, що ми розлучаємося, — мій насичений графік. Через роботу я мало часу бував із сім'єю, — говорить чеський прем'єр. — Спробуємо зберегти повагу одне до одного й до наших дітей.

Нечаси в шлюбі 27 років. У середині січня урядовець сказав, що не живе з дружиною, і зняв із пальця обручку. Чеські газети пишуть, нібито він має роман із 47-річною Яною Нагийовою — керівником його офісу. Нечас це заперечує:

— Тут немає третьої сторони.

Петр познайомився із молодшою на рік Радкою на дискотеці в коледжі. Тоді мав 18 років. Побралися студентами. Через рік народився син Ондржей, іще через три з'явився на світ Томаш. Є також дві доньки — 17-річна Тереза та 10-річна Марія. Вони залишаться з матір'ю.

Петр Нечас обіймає прем'єрську посаду з 2010-го.

Зараз ви читаєте новину «Чеський прем'єр розлучається слідом за Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути