пʼятниця, 04 вересня 2009 07:15

Червоненко і Заворотнюк ділять набережну Ялти

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Анастасія Заворотнюк прийшла на прес-конференцію із букетом троянд
Анастасія Заворотнюк прийшла на прес-конференцію із букетом троянд

Перший заступник міського голови Києва 49-річний Євген Червоненко посварився з російською актрисою Анастасією Заворотнюк, 38 років. Вони не можуть поділити свої бізнес-проекти в Ялті. 24 червня акторка відкрила там тимчасовий льодовий комплекс "Ялта Айс". На цій же набережній 11–13 вересня Євген Альфредович хоче провести автоперегони щорічного етапу Кубка Європи. Тому домагається дострокового демонтажу ковзанки.

У середу обидві сторони влаштували прес-конференції.

— Не розумію, про який конфлікт говорить Заворотнюк, — каже Євген Червоненко в столичному ресторані "Сиртакі". — Місце й дату ралі ми завжди узгоджуємо із владою міста. Ковзанка розташована так, що обмежуватиме норми безпеки на перегонах. Наш захід входить до урядової програми Криму, а "Ялта Айс" не приносить міському бюджету жодної копійки. Неприємно, коли герої сентиментальних серіалів використовують свою популярність у бізнесі.

За 2 год. Анастасія Заворотнюк приїздить до інформагентства УНІАН на вул. Хрещатик у Києві.

— Мы дважды встречались с господином Червоненко, — каже. — Перша зустріч минула в нормальній обстановці. Домовилися провести спільне шоу в рамках ралі. Хотіли запросити фігуристів Євгена Плющенка, Оксану Баюл, Олексія Ягудіна. Усім їм потрібно заплатити гонорар. Коли пан Червоненко про це почув, зустріч перетворилася на якусь стрєлку 1990-х. Розмовляв із нами тоном, не дуже властивим політичній еліті. Назвав мене й чоловіка (фігуриста Петра Чернишова. — "ГПУ") гастарбайтерами. Нашу ковзанку обізвав наметом, де можна продавати тільки шаурму. А цей намет нам обійшовся у 2,5 мільйона доларів.

Представниця оргкомітету "Ялта-ралі" Альона Махно передає Заворотнюк два запрошення на захід.

— Я хотіла б спершу одержати вибачення в офіційній формі, — відвертається та.

Альона Махно додає: мер Ялти Сергій Брайко ухвалив закрити ковзанку 29 серпня.

— А хто про це знає? — нервує акторка. Вона почервоніла, важко дихає. — Нам ніхто нічого не казав. Мер завжди нас підтримував. Тільки вчора запропонував продовжити переговори.

Зараз ви читаєте новину «Червоненко і Заворотнюк ділять набережну Ялти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути