пʼятниця, 19 листопада 2010 08:45

Через кактус донька може не вийти заміж

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Маю пасинка Сергія, — розповідає Анна Леонідівна, 65 років, із міста Фастів. — Він як нап'ється, то стає дуже злий. Б'є дружину, в хаті все перевертає. Не знаю, як його втихомирити. Йому 30 років, а вже життя не складається".

Листа читає київський біоенергетик 44-річний Мирослав Олійник. Розглядає паспортне фото Сергія. Кладе на нього долоню, заплющує очі.

— Сергій пережив кілька невдалих стосунків із жінками, — каже Мирослав Іванович. — Має проблеми на роботі. Раджу матері не втручатися у його життя, а повести до лікаря. У таких випадках ні бабки, ні ворожки від чарки не відучать. У дитинстві батьки дали слабинку, тому тепер він легко підхоплює залежність.

"Донька народила хлопчика місяць тому, — пише львів'янка Марія Іванівна, 43 роки. — Дитина дуже неспокійна, постійно плаче. Може, її зглазили, поки везли з пологового будинку, може, на неї хтось на відвідинах-родинах недобре подивився. Ми її колисаємо, молимося над нею. А дитина плаче взахльоб. Педіатр каже, що малий здоровий".

— На дев'ятий день після народження ангел читає над дитиною її книгу життя. Якщо малюк часто плаче, життя його буде нелегким. Діти можуть бути неспокійними до хрещення. Їх можуть зачіпати нечисті сили. Після хрещення, окрім ангела-охоронця, дитина перебуває під захистом святого, ім'я якого їй дали. Діти народжуються неспокійними, якщо під час вагітності мама пережила стрес або часто ображалася. У кімнаті, де спить малюк, поставте ікони.

"З чоловіком живу в шлюбі 14 років, — звертається 36-річна Валентина з міста Славута на Хмельниччині. — Маємо двох спільних дітей, у мене ще старший син від першого шлюбу. Два роки тому чоловік зрадив мене з іншою жінкою. Потім прийшов додому і в усьому зізнався. У перші дні не знала, де себе подіти. На вулицю боялася виходити. Здавалося, що всі з мене будуть сміятися. Стосунки з чоловіком потроху почали покращуватися, але тягар з душі скинути не можу. Один раз хотіла подати на розлучення, але він почав клястися, що цього більше не повториться. Не знаю, коли у мене душа переболить і знову почну кохати його".

У конверт Валентина Миколаївна вклала сімейне фото, зроблене 2004 року. На ньому щасливе подружжя обіймається на подвір'ї біля хати.

— Сім'я пережила кілька сильних потрясінь, — водить рукою по світлині. — Постарайтеся пробачити чоловіку. Він картає себе за зраду, добивається вашої довіри. Якщо пробачите, то житимете разом довго. Наступного року на вас чекає кілька приємних несподіванок. Бачу поповнення в сім'ї, можете придбати давно затребувану річ. Вам треба берегти себе. Від образ у жінок розвиваються хвороби по-жіночому, можуть боліти шлунок і печінка.

"Я дуже люблю кактуси, — пише рівнянка Марина, 30 років. — У кімнаті доньки поставила кілька вазонів. Подруга сказала, що через кактуси моя донька не вийде ніколи заміж, бо ці рослини колючі, будуть відштовхувати від неї людей. Доні тільки 10 років. Не вірю, що це правда, але кактуси з її кімнати перенесла на кухню".

— У квартирах, де росте багато кактусів, часто ні з чого виникають конфлікти. Але, окрім цього, рослина захищає оселю від негативної енергетики. Відповідальність за те, вийде чи не вийде заміж людина, лягає не на кактус, а на саму людину. Жодна рослина і тварина не вплине на наше життя, доки ми самі цього не захочемо. Думки матеріальні. Коли плануєте майбутнє, відганяйте від себе погані помисли.

Зараз ви читаєте новину «Через кактус донька може не вийти заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути