понеділок, 05 травня 2008 15:43

Цілительці Наталі Федорчук наснилося отруєння Ющенка

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Наталія Федорчук  крутить хула-куп з масажувальними елементами у своїй квартирі на Борщагівці в Києві
Наталія Федорчук крутить хула-куп з масажувальними елементами у своїй квартирі на Борщагівці в Києві

56-річна цілителька Наталя Федорчук 17 років лікує людей віршами. Її сеанс триває 2 год. Коштує 200 грн.

— По телевізору побачила цілительку Джуну, — згадує Наталя Миколаївна. — У мого чоловіка почався приступ астми, я повторила її рухи. Чоловікові стало легше.

1 березня 1991 року опівдні Наталя під час приготування обіду відчула за спиною фантом Гуру.

— Чоловічий силует повів мене в кімнату, — розповідає. — Я лягла на диван. У моє серце увійшов космічний промінь, мені стало боляче. Його можна порівняти з космічною енергією. Гуру сказав, що відтепер я володію нею.

Федорчук живе в Києві 12 років. Знімає двокімнатну квартиру на Борщагівці. Із нею 21-річний син Олексій, він працює менеджером у будівельній фірмі. У жінки ще є діти Сергій, Андрій та Алла. Усі живуть у Керчі. Раніше там мешкала і Наталя Миколаївна.

Каже: хвороби — від того, що в душі живих оселяється дух померлої тварини або людини. Цілителька "витягує" ці душі.

Згадує, як знімала квартиру у Вишневому під Києвом.

— Господиня попросила прийняти дівчину, з якою хотів одружитися її син. У нареченої були тонкі губи, світлі сірі очі, бліда шкіра. Вона оса, убивця, людина-химера. Уночі я встала в туалет — із кишечника текла вода — і знепритомніла. За ніч схудла на 8 кілограмів. Відтоді таких людей не приймаю.

Цілителька скептично ставиться до ворожок і чаклунів.

— Якось подзвонила до ворожки. Вона заявила, що "приворот чоловіка" коштує 500 доларів. Це ж шахрайство! — обурюється. — Якщо жінка користується приворотним зіллям, не буде щаслива — бо віддає душу дияволу.

У наступному житті Кучма буде жити ще краще

Цікавлюся, чи наводили порчі на Наталю Миколаївну.

— У 30 років у мене з"явилася подружка. Приходила до мене додому — відтоді я почала хворіти. Рік ходила на роботу з температурою 38. Подружка не мала чоловіка, від когось народила сина. У 48 років познайомилася по Інтернету з американцем, поїхала жити до нього. Після цього я одужала.

Наталя Федорчук двічі виходила заміж.

— Із першим чоловіком Володимиром прожила вісім років. Народила Сергія та Аллу. Із Володею нас розлучила свекруха, бо я була бідна. Через шість років вийшла заміж за капітана першого рангу, Кузьму Адамовича, — веде далі. — Ми ніколи не сварилися, але він  загуляв. Пішов до іншої жінки. А я одна, — опускає голову. — Кому треба багатодітна мама без квартири.

Каже, що Космос підказує їй, коли комусь погано.

— До мене прийшла журналістка Оксана Лисенко. Через неї пішла інформація, що я маю зустрітися з Олександром Морозом. Ми пішли у Верховну Раду. В очах Мороза побачила, що він — найрозумніша людина у світі. Порадила йому змінити прізвище на Олександра Світлого. Бо Мороз — це заморожене і мертве, — мружиться. — Він зачарований, ще з часів, коли були ацтеки. У ньому є яйцеклітина вовка. Такі люди дуже талановиті, але вони несуть зло.

Додає, що перед отруєнням Віктора Ющенка їй наснився віщий сон.

— Приснилася сіра гора, а з неї текла мертва вода. Я збігла з гори і зайшла в будинок. Там було багато людей. Між них бігав Ющенко, а я за ним. Умовляла зробити сеанс. Уранці помолилася над його портретом. Невдовзі мені подзвонили від Ющенка і запросили до них в офіс. Я хотіла його лікувати. Але Євген Червоненко розкричався, що я — путінська шпіонка, і щоб виміталася. Пізніше мені подзвонили від Ющенка і попросили, щоб я молилася на відстані.

Каже, що молилася за Леоніда Кучму.

— Це дуже світла по духу людина. У ньому живе російський цар, який колись був проклятий. Кучма мені часто сниться. Приходить, сідає у крісло і показує, що йому болить. Я очищую йому кров і лікую печінку. Часто виводжу з організму алкоголь. Інколи аж сама п"янію. У наступному житті він буде жити ще краще.

1951, 30 липня — Наталя Федорчук народилася в Таджикистані у родині геофізика
1967 — закінчила дев"ять класів СШ N5 у Феодосії, Крим; працює на місцевій фабриці з виробництва панчіх
1972 — вийшла заміж за Володимира; прожили вісім років
1973 — народився син Сергій; за два роки — донька Алла
1976–1984 — радіомонтажниця в оборонному цеху
1985 — вийшла заміж за капітана першого рангу Кузьму Адамовича; народився син Андрій, за два роки — Олексій
1991, 1 березня — стала цілителькою
1996 — переїхала до Києва

Зараз ви читаєте новину «Цілительці Наталі Федорчук наснилося отруєння Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути