Ексклюзиви
середа, 20 квітня 2011 00:15

Брежнєва купила батькам квартиру

Співачка 28-річна Віра Брежнєва придбала для батьків квартиру в місті Бориспіль біля столиці.

— Мої мама й тато переїхали ближче до мене, — розказує. — Раніше жили у Дніпродзержинську, де я народилася. Купила їм квартиру ближче до Києва, щоби приїжджати в гості і бачити їх частіше. Їхня любов і турбота додають мені сил.

Батьки артистки познайомилися 40 років тому. Мати була студентка медучилища, батько — робітник-плавильник на Придніпровському хімзаводі в Дніпродзержинську.

— Наша сім'я стала багатодітною, бо тато з мамою мріяли про сина, але кожен раз народжувалися дочки. Спочатку з'явилася на світ моя старша сестра Галя, через п'ять років я, а ще за три роки — близнючки Віка і Настя, — згадує Віра Брежнєва. — Ми жили дуже скромно, але в родині не було скандалів. Мої батьки не кричали на нас і жодного разу не піднімали руку. Завод виділив татові чотирикімнатну квартиру на 14-му поверсі. Ліфт постійно не працював, тому ми піднімалися і спускалися пішки. Коли мені було 10 років, батька збила машина і він залишився інвалідом на все життя. Нам із Галею довелося рано подорослішати. Я працювала продавцем, офіціанткою і нянею, доки випадково не дізналася про кастинг у групу "ВІА Гра". Навряд чи досягла б якихось висот у шоу-бізнесі, якби не труднощі, що випали на долю нашої сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Брежнєва купила батькам квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути