пʼятниця, 31 липня 2009 07:20

Брати Клички зіграють у фільмі "Шукайте жінку"

Автор: фото з сайту kino.meta.ua
  Два роки тому боксер Володимир Кличко (ліворуч) знявся у німецькому фільмі ”Красунчик”. Брат Віталій прийшов із ним на прем’єру у Берліні
Два роки тому боксер Володимир Кличко (ліворуч) знявся у німецькому фільмі ”Красунчик”. Брат Віталій прийшов із ним на прем’єру у Берліні

Чемпіонів світу з боксу Віталія та Володимира Кличків московський режисер Марюс Вайсберг, 38 років, запросив зіграти у фільмі "Шукайте жінку".

— Мы еще не знаем, какие роли получим, но режиссер пообещал, что сыграем братьев, — каже 33-річний Володимир Кличко. — Нас зацікавила пропозиція Марюса. Ми з братом давно хотіли знятися в кіно разом.

2001-го Кличко-молодший зіграв самого себе в голлівудському фільмі "Одинадцять друзів Оушена" з акторами Бредом Піттом, Меттом Деймоном і Джорджем Клуні. Через шість років боксер не зміг відмовити своєму приятелеві, німецькому режисерові Тілю Швайґеру, і знявся у його комедії "Красунчик".

— Сценарій навіть не читав, — зізнається боксер. — Сказав лише, що зніматимуся, якщо це не займе багато часу, а мою наречену в кіно зіграє Івон Каттерфельд (популярна в Німеччині співачка. — "ГПУ"). Весільний епізод знімали 18 год. Тому в кадрі наша шлюбна ніч виглядає нудною, без романтики.

"ГПУ" поцікавилася в кінорежисера Олега Бійми, 60 років, які амплуа найбільше підходять братам Кличкам.

— Той фільм, в якому вони зараз знімаються, це тільки комерційний проект. Про творчість у ньому не йдеться, — каже Бійма. — 12 років тому я хотів знімати серіал "Таємний посол" за романом Володимира Малика. Це стрічка про Україну XVII століття. Головні герої — козаки, супермени. Довго не міг визначитися, хто б із наших акторів підійшов на цю роль. Але тепер, безперечно, обрав би братів Кличків. Віталій — це гарний матеріал. У ньому більше загадки і шарму. А Володимир — це такий собі "свій парєнь". Він гарно виглядає в коміксовій ролі. А от із ним у драматичному амплуа я не ризикнув би.

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички зіграють у фільмі "Шукайте жінку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути