понеділок, 03 березня 2008 14:14

Борис Смолкін після розлучення парубкував 18 років

  Борис Смолкін грає дворецького Костянтина в серіалі ”Моя прекрасна няня”
Борис Смолкін грає дворецького Костянтина в серіалі ”Моя прекрасна няня”

2 березня російський актор Борис Смолкін відзначив своє 60-річчя. Він грає дворецького Костянтина в серіалі "Моя прекрасна няня", який показує телеканал "1+1".

Бориса Смолкіна двічі не приймали до Ленінградського інституту театру, музики й кінематографії. Професор сказав: "Молодой человек, вам нечего делать в советском театре". Борис Григорович вступив до фізмату на програміста-обчислювальника. Згодом підробляв у бюро добрих послуг "Невські зорі". Влітку розвозив допомогу пенсіонерам від місцевих депутатів, а взимку в костюмі Діда Мороза — подарунки.

— Я ледве не спився, — пригадує він. — До святкового столу нас запрошували в кожному домі. Ми запевняли, що нам не можна пити, але це не діяло. Врешті я пришив до підкладки костюма дві великих кишені, поклав у них пару фляжок. І зливав туди вміст бокалів, які мені наливали.

У театральному інституті Смолкін одружився зі студенткою Лідією. Нині вона грає в трупі Александринського театру в Петербурзі. Пара розлучилася, коли синові Володі було шість років. Хлопець залишився з батьком, глядіти його допомагала бабуся. Нині Володимир  — театральний продюсер, який возить до Санкт-Петербурга заїжджі театри.

Після розлучення Борис Смолкін парубкував 18 років.

— Коли святкував 50-річчя, подумав, що вже ніколи не одружуся, — зізнається він. — Але якось ішов Театром музичної комедії, і в коридорі побачив нову концертмейстерку Світлану. Вона мені сподобалася з першого погляду. Але Світлана була молодша на 23 роки, мала чоловіка. Я запросив її на прем"єру в сусідній театр. Потім повів у ресторанчик. Півтора місяця Світлана уникала зустрічі зі мною. На початку травня я запросив її пройтись парком. Ми гуляли 12 годин, я співав їй романси, цитував класиків, розказував анекдоти. Літом Світлана розлучилася з чоловіком, а у вересні перевезла до мене речі.

1993-го пара розписалася. За місяць у них народився син Гліб.

Зараз ви читаєте новину «Борис Смолкін після розлучення парубкував 18 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути