середа, 01 серпня 2007 18:09

Богатирьова підтанцьовувала молодим "регіоналам"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Народні депутатки від Партії регіонів Ганна Герман (ліворуч) і Раїса Богатирьова минулого вівторка взяли участь у з'їзді Союзу молоді регіонів
Народні депутатки від Партії регіонів Ганна Герман (ліворуч) і Раїса Богатирьова минулого вівторка взяли участь у з'їзді Союзу молоді регіонів

Увечері минулого вівторка відбувся третій з"їзд Союзу молоді регіонів. Його провели у столичному виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза". Організували з"їзд у вигляді молодіжної вечірки — з гучною клубною музикою, напівголими дівчатами-танцівницями, випивкою і закускою.

По вулиці на мотоциклах їздять байкери з прапорами молодіжного крила Партії регіонів. Біля входу близько півсотні юнаків та дівчат із символікою Союзу.

— Сколько тебе обещали? — звертається дівчина до юнака, який стоїть поруч.

— Пятьдесят, — каже він.

— Мне тоже, — говорить вона і прикурює цигарку.

Усередині — велика сцена. На ній плакат із написом "Союз молоді регіонів України". По обидва боки — дві менші сцени, де танцюють дівчата в коротеньких шортах. На столах — соки та вино.

— Як найвпливовіша і найпотужніша громадська організація, ми повинні задавати тон, моду. Це дуже неформальний з"їзд. Ми хочемо показати, що зараз в Україні молодій людині є як розвиватися, — пояснює ідею з"їзду перший заступник голови Союзу молоді регіонів, народний депутат Андрій Пінчук, 27 років.

Розповідає, що організація діє вже п"ять років і налічує більш як 100 тис. чоловік.

— Зараз дев"ять молодих депутатів є членами Союзу молоді регіонів. Це — Віталій Хомутиннік, Віктор Янукович-молодший, я і ще деякі, — перелічує Пінчук і додає: — Сподіваюсь, що ми всі знову будемо у Верховній Раді.

Поруч стоїть 26-річний син прем"єра Віктор Янукович. Його запитують, під яким номером він буде у списку на дострокових виборах.

— Я список не формирую, — усміхається той. — У меня с отцом чисто деловые отношения, ничего личного. Поэтому он не говорил мне, под каким номером я буду.

На з"їзді з"являється лідерка парламентської фракції Партії регіонів 54-річна Раїса Богатирьова. Її зустрічає голова Союзу молоді регіонів Віталій Хомутиннік, 30 років. Показує виставку карикатур. Богатирьовій найбільше подобається малюнок, де зображені Віктор Ющенко та Юлія Тимошенко. Далі "регіоналка" підтанцьовуючи йде до молодших колег фотографуватися.

— Вы прекрасно видите, что делается в БЮТ, "Нашей Украине". Их молодежные организации были сделаны под выборы, а потом о них забыли! — вигукує трохи пізніше Хомутиннік зі сцени. — Мы должны сделать все, чтобы Партия регионов победила на внеочередных выборах.

У залі сидять нардепи Михайло Чечетов, 53 роки, і Ганна Герман, 48 років.

— Думаю, чим неформальніше ми проводимо такі з"їзди, тим менше в тому є фальші, — говорить Герман.

— Я вернулся в молодость, — перекрикує музику Чечетов. — Иногда взрослые говорят, что мы были лучше. А я говорю: нет, молодое поколение лучше нас, и оно дальше нас пойдет.

На сцені виступають хлопці з "Камеді Клаб". Але на політичні теми вони не жартують.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова підтанцьовувала молодим "регіоналам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути