вівторок, 22 листопада 2011 06:30

Блохін cтав тестем репера Ларсона

Автор: фото З сайта WWW.TSN.ua
  Репер Ларсон із дружиною Іриною Блохіною під час весілля у столичному ресторані ”Лео”. Молодята зустрічалися чотири місяці
Репер Ларсон із дружиною Іриною Блохіною під час весілля у столичному ресторані ”Лео”. Молодята зустрічалися чотири місяці

У суботу донька тренера футбольної збірної Олега Блохіна та гімнастки Ірини Дерюгіної — 28-річна Ірина вийшла заміж за репера Ларсона, 34 роки. Пара розписалася в одному з найдорожчих столичних ресторанів "Лео". Запросили туди працівників РАЦСу.

На весілля прийшли 80 людей. Серед них — гімнастка Ганна Безсонова, нардеп-"регіонал" Володимир Макеєнко. Ларсон одягнув костюм від світового дизайнера Олександра Маквіна. Наречена весільну сукню з атласу прямого крою замовляла в дизайнерів у Лос-Анджелесі.

Молодята зустрічалися чотири місяці. На весіллі постійно сміялися і цілувалися.

— Крім батьків, ніхто не знав про їхній роман, — розповідає один із присутніх друзів на весіллі. Просить не називати його. — Відсвяткували скромно, без пафосу, лімузинів, оркестру. Ларсон приїхав на своїй спортивній машині. Наречену не викрадали, шампанське з туфельки не пили. Дарували в основному гроші. Ларсону ще дали м'яч від футбольного клубу "Маестро" з автографом Зінедіна Зідана. Решту подарунків вони не розпакували. У весільну подорож не збираються, бо мають багато роботи. Думаю, що вінчатимуться пізніше, бо Ларсон віруюча людина.

Ірина Блохіна 10 років жила в Америці. До Києва повернулася півроку тому. Як і мати, займалася художньою гімнастикою. Потім закінчила кіноакадемію в Лос-Анджелесі. Зіграла кілька епізодичних ролей у голлівудських стрічках. Знялася з актором Адамом Сендлером у фільмі "Клік: З пультом по життю". Останні кілька років виконує джаз і клубну музику. У шоу-бізнесі знають як Ірішу.

— Ірині пісні в Америці на вершині чартів клубної музики. Ді-джеї розривають їх на треки, роблять ремікси. В Україні її поки що не сприймають. Знають лише як доньку Блохіна, — кажуть у її піар-службі.

Ларсон випустив два альбоми з реп-композиціями. Його справжнє прізвище Сергій Ларькін. Він керує івент-компанією "Артконсалтинг", яка організовує вечірки у столиці. До знайомства з Іриною зустрічався зі співачкою Євгенією Власовою і Наталією Вороною, колишньою дружиною "регіонала" Нестора Шуфрича.

— Усе погане, що кажуть про мого сина, — то лише імідж репера, — говорить його мати Людмила Михайлівна. — Наш батько військовий, тому в дитинстві часто лупив Сергія ременем. Син часто гуляв до ранку, зв'язався з поганою компанією. Змінився, коли за дрібну крадіжку загримів на пару діб до тюрми. Одразу пішов учитися на повара, почав заробляти гроші.

Зараз ви читаєте новину «Блохін cтав тестем репера Ларсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути