понеділок, 09 липня 2012 00:45

Біологічні батьки Балотеллі чекають на нього в Африці

У форварда італійської збірної 21-річного Маріо Балотеллі знайшлася родина в африканській Гані. Після того, як у матчі з німцями на чемпіонаті Євро-2012 Маріо забив два голи, вони почали запрошувати його в гості. У біологічних батьків Балотеллі після нього народилися двоє синів. Живі бабуся і дідусь по материній лінії та бабуся по батьковій.

— Маріо народився в Палермо, куди його батьки Роуз і Томас Барвуа приїхали в пошуках роботи, — розповідає дядько футболіста, африканець Алекс. — Він був кволою дитиною, мав проблеми зі шлунком та ледь не помер через це. Лікарі сказали, що тільки дорогі операції можуть урятувати йому життя. Грошей у родини не було, тому Роуз і Томас вирішили віддати його на усиновлення. Сподівалися, що багаті люди заберуть його й вилікують.

Коли Маріо виповнилося 3 роки, його усиновили Сільвія та Франческо Балотеллі. Дитині тричі оперували шлунок. Лікарі наполягали, щоб він займався фізкультурою. Двоє старших нерідних братів Маріо, рідні сини Сільвії та Франческо, тренували його давати пас і бити м'яч. Згодом обидва стали агентами Маріо.

— Маріо не може вибачити своїх батьків, — говорить старший брат Джованні. — А коли дізнався, що його покинули маленьким і хворим, узагалі втратив спокій. Спілкуватися з біологічними батьками не хоче.

2010 року Маріо публічно відмовився від своїх біологічних батьків.

— Я просив їх не давати продажні інтерв'ю, — говорить Маріо. — В мене є лише одна сім'я. Та, яка простягла мені руку допомоги в скрутну хвилину і не покинула. А ці люди з'явилися, тільки-но я став багатий та знаменитий.

— Я хотів би з ним зустрітися і розповісти йому всю історію родини, — каже дядько Алекс Барвуа. — Мене не цікавлять його гроші. Я працюю механіком та заробляю 75 фунтів на місяць ($115. — "ГПУ").

Щотижня в "Манчестер Сіті" Маріо отримує 120 тис. фунтів, це $180 тис. Має будинок біля Лондона.

Колишня дівчина вагітна від Маріо

Італійська модель 23-річна Рафаелла Фіцо повідомила, що вагітна від Маріо Балотеллі.

— Наші стосунки з Рафаеллою закінчилися на початку квітня, і відтоді ми не зустрічалися, — каже футболіст. — Вона добре знає, що ми розлучилися, та я не повернуся до неї. Я хочу зробити експертизу ДНК. Не збираюся відмовлятися від дитини. Але мені потрібні докази, що вона моя.

Маріо розійшовся із моделлю, коли зрадив її із проституткою Дженіфер Томпсон. Це сталося за два дні до того, як він публічно освідчився їй. Забивши гол, Маріо показав напис на футболці "Raffaella Ti Amo" — "Раффаелло, я тебе кохаю."

 

Зараз ви читаєте новину «Біологічні батьки Балотеллі чекають на нього в Африці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути