понеділок, 23 квітня 2007 15:24

Барбарі Стрейзанд виповнилося 65 років

Автор: фото: reuters
  Барбара Стрейзанд із чоловіком, актором Джеймсом Броліном, на прем’єрі фільму ”Знайомство з Факерами” у Каліфорнії
Барбара Стрейзанд із чоловіком, актором Джеймсом Броліном, на прем’єрі фільму ”Знайомство з Факерами” у Каліфорнії

Американська актриса та співачка Барбара Стрейзанд святкує сьогодні в Лос-Анджелесі 65-річчя. Зранку посильний приніс їй 65 тістечок із червоним кремом. Ласощі прислали фанати Стрейзанд із містечка Санта-Моніка в штаті Каліфорнія. Гроші вони три тижні збирали на неофіційному сайті актриси.

Колись Стрейзанд була впевнена, що не доживе до 65.

— Мене уб"ють за підтримку Ізраїлю, — казала вона, коли Ізраїль воював із Палестиною.

Потім у актриси з"явилася нова манія, яка триває донині. Барбара впевнена, що її кине чоловік, актор Джеймс Бролін, 66 років. Бо за контрактом, якщо Бролін проживе із Стрейзанд до 2008-го і розлучиться, отримає $10 млн.

Шлюб із Броліном — другий в актриси. Уперше вона вийшла заміж за актора Еліота Гулда. Сімейна ідилія тривала чотири роки. Барбара комплексувала через свій великий ніс із горбинкою та масивну щелепу.

— Тому заводила романи, — згадував її колишній чоловік. — Аби довести собі, що приваблива.

Першим коханцем Стрейзанд став власник імперії морозива "Баскін-Роббінс" Ричард Баскін. Він був на 8 років молодшим за неї. Потім Стрейзанд зустрічалася зі співаком Елвісом Престлі, канадським прем"єром П"єром Трюдо, актором Омаром Шарифом і на 28 років молодшим тенісистом Андре Агассі. У 1980-х Барбара зустрічалася з сином єгипетського бізнесмена Доді аль-Файедом, на 15 років молодшим за неї. Доді любив катати її на величезній швидкості по Лос-Анджелесу. Вона постійно його зупиняла: "Давай не будемо ризикувати". 1997-го Доді розбився на авто зі своєю коханкою, британською принцесою Діаною, в тунелі Альма в Парижі.

1994-го Стрейзанд запросили на прийом до принца Уельського Чарльза. Із прийому вона поїхала з принцом у лос-анджелеський готель "Бел-Ейр". Чарльз довго зберігав фото співачки у своїй шафці. А в щоденнику написав: "Я завжди говорив, що вона сексуально приваблива".

Від першого шлюбу Стрейзанд має сина, актора Джексона Гулда. Він одружився з приятелем, манекенником Девідом Найтом. На весілля запросили весь голлівудський бомонд, не прийшла тільки Барбара.

Стрейзанд — власниця мережі магазинів одягу "Барбара-бутік". Має дві премії Американської кіноакадемії "Оскар" за роль у фільмі "Смішне дівча" та за пісню в мюзиклі "Зірка народилася". Випустила 40 золотих і платинових дисків, що продані накладом по 50 і 100 тис. екземплярів. Має музичні нагороди "Еммі" та "Ґреммі". Із 1994-го не давала концертів. Але цього року почала світове турне, гроші з якого перекаже на благодійність. 30 липня Стрейзанд виступить у російському місті Санкт-Петербурзі на Дворцовій площі. Із нею приїжджають 200 оркестрантів та пудель Саманта, для якого Барбара вже замовила готельний номер із балконом.

— Концерт Стрейзанд коштує удвічі дорожче, ніж концерт Мадонни, — каже організатор гастролей Стрейзанд у Росії Євген Фінкельштейн.

Зараз ви читаєте новину «Барбарі Стрейзанд виповнилося 65 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути