пʼятниця, 09 вересня 2011 09:52

"Бачу в Києві бронетранспортери" - волинський Нострадамус Феофан Музика

Автор: МАЛЮНОК: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Лучанина 62-річного Феофана Музику називають волинським Нострадамусом. Він передбачив аварію на шахті у місті Суходільськ на Луганщині 29 липня та арешт екс-прем'єра Юлії Тимошенко 5 серпня.

— На початку липня мав видіння, що кінець 2011-го буде дуже напружений. У листопаді-грудні почнуться політичні протистояння: бачу, що на вулиці Києва виїдуть бронетранспортери. Ця влада впаде у скорому часі. Наступного року 73 людини втратять владу, їх посадять довічно.

Передбачати майбутнє Феофан Степанович почав 2003-го після видіння.

— Проснувся, а біля мене постать у чорному балахоні. Простягає мені невелику червону кулю. За її спиною у двері ввійшла вродлива жінка з довгим білим волоссям. Наблизилася і дала мені квадратний аркуш паперу. Сказала, що це мій талісман. То були святий цілитель Пантелеймон і великомучениця Варвара. Я впізнав їх пізніше на іконах. Одна провидиця з Болгарії пояснила, що вони дали мені дар пророкувати.

Просить не називати його знахарем.

— Я математик-аналітик. Завдяки пізнаній мною теорії фізики інформаційних енергій можу прораховувати багато речей. Людина — цифрова програма у динаміці. Вона починає діяти автономно, як тільки немовляті перерізують пуповину. Достатньо знати дату народження людини, щоби погодинно вирахувати дні, коли їй загрожує небезпека, допомогти уникнути аварій, лиха, хвороб.

Волинянин склав карту катастроф. Обрахунки веде за християнськими духовними центрами в Москві, Києві, Римі й Константинополі — теперішньому Стамбулі.

— Між ними існує безперервний потік енергії. Коли один із центрів починає діяти всупереч 10 заповідям Господнім, ця енергетика порушується. У місці збоїв на Землі зароджуються природні катаклізми, війни, катастрофи, епідемії.

Азійські духовні центри до карти і обрахунків не вносив. Їх енергетичні потоки не мають впливу на Україну. Зачіпають лише Росію, Ізраїль, Індію та Китай.

— В Україні є два вузли катаклізмів — карпатський та кримський. Енергетичний потік між Києвом і Римом та Москвою перетинається в Івано-Франківській і Чернівецькій областях. Тут восени слід чекати шквалів, ураганів, повеней. Далі ця енергія відіб'ється на Німеччині. Там наприкінці року може розпочатися друга хвиля кризи.

Між Москвою та Римом лінія йде піді Львовом. Конфлікти між ними спричинили повінь у Карпатах улітку 2008 року й бурю у Львові в червні 2009-го. За місяць до цього я назвав кількість жертв стихії — загинули двоє людей, як я й передбачив. Навесні варто чекати політичних чвар.

Протистояння Риму і Константинополя створюють напруження на Балканах. Тамтешні країни після розколу християнства постійно ворогують.

Якщо розпочнеться конфлікт між київським та константинопольським духовними центрами — лиха треба чекати на островах Зміїний і Тузла. Кримський півострів потерпатиме через Чорноморський флот.

Перебуваючи усередині трикутника між Москвою, Римом та Константинополем, Україна має ініціювати примирення між духовними центрами, аби не бути знесиленою і розірваною.

Феофан Музика надсилає свої прогнози-попередження у різні куточки світу:

— Передбачив хворобу президента компанії "Фіат" Джованні Аньєллі. Звернувся до італійського посольства. Але там не відреагували. Аньєллі помер.

Свої послуги запропонував столичній федерації футболу до Євро-2012.

— Я можу радити тренерам, якого гравця на той чи той матч випускати на поле.

 

П'ять прогнозів Феофана Музики

1. Восени будуть урагани і повені в Івано-Франківській і Чернівецькій областях

2. Із Німеччини почнеться друга хвиля кризи

3. Навесні 2012-го спалахнуть політичні конфлікти у Львові

4. Росія та Україна ворогуватимуть через Чорноморський флот

5. До 2015-го виникнуть нові церква і людська раса

 

Зараз ви читаєте новину «"Бачу в Києві бронетранспортери" - волинський Нострадамус Феофан Музика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути