середа, 06 серпня 2008 14:56

Армстронґ покинув Кейт Хадсон

Голлівудська актриса 29-річна Кейт Хадсон розійшлася із американським велогонщиком Ленсом Армстронґом, 36 років.

Вони закрутили роман у травні на Багамських островах. За місяць Хадсон познайомила Армстронґа із матір"ю, актрисою Ґолді Хоун. Пара святкувала День батька із дітьми від попередніх шлюбів.

Хадсон і Армстронґ запевняють, що розійшлися без скандалу. Кажуть, ініціатором розриву був Ленс. Йому начебто набридло, що Кейт надміру виявляє свої почуття.

— Вона просто душила його своїми емоціями, — розповідають друзі Армстронґа. — Таке враження, що Кейт нічого не може вирішити без чоловіка. А Ленсу подобаються незалежні жінки.

Армстронґ має репутацію бабія. Він зустрічався із дизайнеркою Торі Берч, актрисою Ешлі Олсен. Був заручений зі співачкою Шеріл Кроу. Від шлюбу з Крістін Рішар має трьох дітей: 9-річного Люка та 7-річних двійнят Ізабель і Ґрейс. Діти з"явилися на світ шляхом штучного запліднення. Армстронґ тоді хворів на рак і проходив курс хіміотерапії.

Подейкують, за кілька днів після розриву з велогонщиком Кейт Хадсон зустрілася з колишнім чоловіком Крісом Робінсоном. Вони цілувалися й обіймалися. Колишнє подружжя має 4-річного сина Райдера.

Зараз ви читаєте новину «Армстронґ покинув Кейт Хадсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути