вівторок, 18 серпня 2009 08:48

Ані Лорак ридала під час весільної церемонії
7

Свідки розстеляють рушник перед Ані Лорак і Муратом Налкакіоглу в центральному РАЦСі Києва. За старшу дружку (праворуч) — стилістка Марина Борщевська. Ліворуч — дружба, найкращий друг Мурата, який теж одружився з киянкою
Фото: фото: Тарас ПОДОЛЯН
Обручки з білого золота Мурат замовив у київській ювелірній компанії ”Джемма”. Вони вкриті діамантами і гравіруванням ”Мы принадлежим друг другу”
Зліва направо — старший брат співачки Ігор зі своєю дівчиною, батько Мирослав Куєк із дружиною Сільвією, молодший брат Андрій з дівчиною
Мати співачки Жанна Линькова виходить з РАЦСу.  Вона — пенсіонерка. 19 років працювала диктором на радіо у Чернівцях. З батьком Кароліни — Мирославом розійшлася, коли доньці виповнився рік
Мурат Налкакіоглу цілує Ані Лорак на виході з РАЦСу Києва. Своє весілля вони 22 серпня відсвяткують у турецькому місті Белек, у готелі ”Адам і Єва”, який належить батькові Мурата

У суботу о 14.00 у центральному РАЦСі Києва співачка 30-річна Ані Лорак (Кароліна Куєк. — "ГПУ") розписалася з турком Муратом Налкакіоглу, 31 рік. Перед весіллям наречений подарував Кароліні двоповерховий будинок за 20 км від столиці по Житомирській трасі.

— Я щаслива, — каже Кароліна. — Через мої гастролі відкладали весілля чотири роки. Обрали цей РАЦС, бо тут розписують іноземців та українців.

Пара познайомилася 2003-го на пляжі в курортному місті Анталія на півдні Туреччини. Мурат підійшов до Кароліни й запропонував їй коктейль. Тоді співачка жила в цивільному шлюбі зі своїм продюсером Юрієм Фальосою, 47 років.

За рік Мурат переїхав до Києва. Зробив пропозицію восени 2006-го, коли співачка відзначала 27-річчя в Парижі.

На сходах РАЦСу сидять 56-річна киянка Олена Якимюк із донькою Оксаною, 29 років. Обоє в довгих обвислих светрах і синіх гумових шльопанцях. Поряд пакети з порожніми пляшками з-під пива.

— Дочь у меня убирает в столичных квартирах. Включает диск Ани Лорак или Валерия Меладзе и, подпевая, пилесосит, — розказує Олена Якимюк. — А я безработная, собираю бутылки. Жаль, что мы подарка Анюте не купили. Поздравим на словах.

Із-за дверей визирає вахтерка РАЦСу в спортивному костюмі. Питаю, хто з відомих людей розписувався перед цим.

— Мені пох.., хто і коли тут розписується, — кричить жінка. — Хоть Ані Лорак, хоть Алла Пугачова. Мені, аби зміну відстояти і додому.

О 13.30 водій Дмитро підвозить чорним "мерседесом" наречених. Мурат виходить із машини перший. Він у білому піджаку "Лесс Хоммс", сірих перламутрових брюках. Кароліна без фати, у бежевій сукні від дизайнерки Катерини Чаховської. Ліф вишитий камінцями Сваровські.

Мати співачки 62-річна Жанна Линькова із 23-річним сином Андрієм приїхали на церемонію з Чернівців. Брат Кароліни — 33-річний Ігор прийшов із дівчиною. Він живе в Києві, працює директором ресторану сестри "Енджел лаунж". Батько Мирослав Куєк приїхав із дружиною Сільвією. Із матір"ю Кароліни він розлучився, коли доньці виповнився рік. Живе в місті Кіцмань на Буковині.

— Я прямо з поїзда на весілля, — каже. — Мурата знаю чотири роки. Раз із дружиною приїжджав до них у гості. Кароліна прийшла додому. Він її посадив, сам зняв із неї ботінки. Мурат смачно готує, годував мене турецькими солодощами.

РАЦС закривають на півгодини. Три пари, які розписуються після Ані Лорак, намотують круги біля входу. Через спеку одна з наречених непритомніє. Її на руках відносять у машину.

Через 20 хв. у холі РАЦСу з"являються Кароліна і Мурат. За скляними дверима з гостями розпивають шампанське "Моет Шандон". Пляшка напою коштує $100.

— Коли ведуча церемонії сказала "цілуйте коровай", вони поцілували одне одного, — виходить до журналістів піар-директор співачки Валерія Башинська, 27 років. — Тато сказав Муратові: "Я віддаю тобі найдорожче, що в мене є". Після цих слів Кароліна заридала.

У затінку дерев чекають п"ятеро самодіяльних музикантів. Вони виконують пісню Ані Лорак "Мрій". Почувши її, Мурат підіймає дружину на руки. Плаття задирається, видно ноги співачки. Родичі кричать: "Горько!"

— Вінчатися ми не будемо, — розказує Кароліна. — Відсвяткуємо вдома в сімейному колі. Ні я, ні Мурат не змінюватимемо віри (наречена — православна, наречений — мусульманин. — "ГПУ"). Прізвища я також не змінюватиму.

Чоловік тримає її за талію.

— Мы только вернулись с Крыма. На днях улетаем в Турцию. Там много делишек навалилось.

— Хотите много детишек? — не дочувають у натовпі.

— Каких детишек? — сміється Мурат. — Не все сразу!

Кортеж із двох чорних "мерседесів" від"їжджає. Музиканти замовкають.

— До нас підійшов охранник. Спитав: сколько мы вам должны, — розказує 46-річний трубач Олексій. — Я сказал 200 гривень, но он дал только 150. Полтинник зажал. Мы тут нормально зарабатываем. За полгода я купил золотую цепку, браслет, печатку.

20 серпня молодята летять до Туреччини. Весілля святкуватимуть 22 серпня в місті Белек — в готелі "Адам і Єва", який належить батькові Мурата. Запросили 200 гостей. Зокрема гімнастку Лілію Подкопаєву, її екс-чоловіка Тимофія Нагорного, дівочий гурт "Алібі", співаків Валерія Меладзе та Андрія Данилка, грецького співака Сакіса Руваса, нардепа-"регіонала" Нестора Шуфрича. Для гостей забронювали чартерний літак із Києва. Першу шлюбну ніч молодята проведуть у найдорожчому номері готелю, приблизна вартість якого 1320 євро на добу.


Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак ридала під час весільної церемонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути