середа, 13 червня 2012 00:15

Андрій Шевченко стане батьком утретє

Автор: фото з сайта www.sport.segodnya.ua
  Американська модель Крістен Пазік веде за руку сина Крістіана на трибунах під час відкритого тренування збірної України перед матчем із командою Швеції
Американська модель Крістен Пазік веде за руку сина Крістіана на трибунах під час відкритого тренування збірної України перед матчем із командою Швеції

35-річний Андрій Шевченко, капітан футбольної збірної України, стане батьком утретє. Його дружина, американська модель 33-річна Крістен Пазік, зараз на п'ятому чи шостому місяці вагітності.

— Это правда, но мы ничего не комментируем, — каже телефоном Олена Шевченко, сестра футболіста.

Пазік прийшла на відкрите тренування збірної України перед матчем зі збірною Швеції. Була в чорних брюках та молочного кольору блузці, з-під якої видно округлий живіт. Із нею був менший син Крістіан, 5 років.

— Діти з дружиною зараз у Києві на літніх канікулах. Я радію, бо це допомагає мені трохи відволіктися від ситуації навколо футболу, — розповідає російською Андрій після тренування.

Три роки тому він повернувся у київське "Динамо" і переїхав із Лондона до Києва. Його дружина кілька разів прилітала сюди, шукала собі квартиру, але так нічого і не дібрала. З дітьми живе в Лондоні.

— Крістен трохи некомфортно в Україні через мовний бар'єр. До того ж ми вирішили, що сини ходитимуть до лондонської школи, — продовжує Андрій. — Звичайно, ми бачимося рідше, приблизно раз на три тижні по кілька днів. І хоч сім'я для мене дуже важлива, я свій час витрачаю не на неї, а на футбол. Сини впізнають мене на екрані та знають, що я футболіст. Але для мене найголовніше бути для них батьком.

Хлопці розмовляють англійською. Торік заради старшого сина, 7-річного Джордана, Шевченко пропустив матч зі збірною Італії. Тоді хлопчикові зробили операцію з видалення грижі. Перед тим поширилися чутки, що пара розлучається, бо мало часу проводить разом. Але подружжя їх не підтвердило.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко стане батьком утретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути