вівторок, 10 грудня 2019 00:35

Анастасія Субота ходила у головному уборі завважки 28 кілограмів

Автор: REUTERS
  Зозібіні Тунзі працює піар-менеджером. Кар’єру моделі почала два роки тому
Зозібіні Тунзі працює піар-менеджером. Кар’єру моделі почала два роки тому

8 грудня в американському місті Атланта відбувся фінал конкурсу "Міс Всесвіт". Переможницею стала 26-річна Зозібіні Тунзі з Південно-Африканської Республіки. Отримала корону вартістю $300 тис. Вона прикрашена 198 сапфірами й інкрустована 311 діамантами.

— Я виросла у світі, де жінки, які виглядають так, як я — з моїм типом волосся і кольором шкіри — ніколи не вважалися красивими, — каже Зозібіні Тунзі під час церемонії нагородження. — Сьогодні цей час закінчився.

Модель народилася в багатодітній родині. Має трьох молодших сестер. Після закінчення школи переїхала із провінції у Кейптаун, столицю ПАР. Там в університеті отримала спеціальність піар-менеджера. Зараз працює за спеціальністю. Кар'єру моделі почала 2017-го. Цьогоріч здобула перемогу в конкурсі "Міс Південна Африка". Отримала 1 млн ранд — 1,6 млн грн, новий автомобіль і мебльовану двокімнатну квартиру.

— Зараз активно займаюся боротьбою з расовою дискримінацією, бо багато років сама страждала через це. Також маю благодійну програму, яка опікується питаннями насилля і нерівності, — каже Зозібіні.

Конкурс "Міс Всесвіт" тривав два тижні. За перемогу змагалися 79 учасниць. Вони дефілювали у національних костюмах, вечірніх сукнях та купальниках. Змагалися у конкурсах інтелекту й талантів.

Друге місце посіла 24-річна Медісон Андерсон із Пуерто-Рико, а третє — мексиканка Софія Арагон, 25 років.

Україну представляла 26-річна Анастасія Субота із Запоріжжя. Американську візу вона отримала з другої спроби. На конкурсі національних костюмів одягла сукню із 1 тис. клаптиків тканин і головний убір із гілок, стебел кукурудзи та квіток мальви, вагою 28 кг. До списку 20 фіналісток не потрапила.

Конкурс "Міс Всесвіт" заснований 1952-го компанією з виробництва одягу.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Субота ходила у головному уборі завважки 28 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути