пʼятниця, 09 липня 2010 02:25

Яна Клочкова похрестила сина

7 липня олімпійська чемпіонка плавчиха Яна Клочкова похрестила свого сина у Свято-Михайлівському храмі в місті Боярка поблизу столиці. Хлопчика назвали Олександром на честь батька спортсменки.

— Хрещеними батьками стали мій друг, плавець Денис Силантьєв і моя сестра Аня, — розповідає Яна. — Це все неправда, що ми збиралися назвати сина Сандро. Уявляєте, як би йому жилося з таким іменем в Україні. Я записала його на своє прізвище. Тепер він Олександр Клочков.

Первістка Яна народила два тижні тому в столичному пологовому будинку N7. Хлопчик мав вагу 4,4 кг. Батьком є грузинський бізнесмен Леван Ростошвілі. Він на хрестини сина не прийшов.

— Синочок уже трішки підріс. Дуже схожий на Левана. Коли він його побачив у пологовому будинку, навіть заплакав від щастя. Леван записаний батьком дитини у свідоцтві.

На хрестини запросили 18 гостей — родичів та друзів Яни.

— Ми не думали, що так швидко похрестимо онука, — каже мати Клочкової Олена Валентинівна. — Яну та Аню ми похрестили тільки через рік після народження. Поки що Яна живе з нами. Я доглядала за нею до пологів і тепер допоможу дивитися за дитиною. Можливо, Яна захоче жити окремо і візьме няню. Поки що ми над цим не думали. Заміж Яна не збирається. Не хоче повторити долю кількох своїх подруг, які вийшли заміж і одразу розійшлися.

Зараз ви читаєте новину «Яна Клочкова похрестила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути