вівторок, 27 квітня 2010 00:00

Яна Клочкова народить хлопчика

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Вагітна плавчиха Яна Клочкова на вечірку в столичний ресторан ”Апрєль” привела свого нареченого Левана Ростошвілі. Після народження спільної дитини Яна житиме в Україні, він — у Грузії
Вагітна плавчиха Яна Клочкова на вечірку в столичний ресторан ”Апрєль” привела свого нареченого Левана Ростошвілі. Після народження спільної дитини Яна житиме в Україні, він — у Грузії

Грузин 25-річний Леван Ростошвілі приїхав у Київ до своєї нареченої, вагітної плавчихи Яни Клочкової, 27 років. Вони пішли у столичний ресторан "Апрєль".

— Леван приїхав на два тижні. Йому тут не дуже подобається. Скоро полетить додому, — каже Яна.

Леван іде перед нею, палить. Яна тримається руками за живіт. Із різних боків її штовхають відвідувачі ресторану. Сідає за столик у задимленому залі. У офіціанта просить води.

— Леван уже познайомився з мамою і татом. Він їм сподобався. Із його рідними я бачилася півроку тому. Тато Левана працює в Харкові. Восени він побачив мене в аеропорту. Упізнав, бо вже бачив на фотографії. Підійшов і сказав: "Яна, я папа Левана".

Леван — бізнесмен. Живе у Грузії. Має фінансовий бізнес, торгує винами.

— Весілля зробимо після пологів, — каже він. — Яна хоче тихе. У Грузії таких не буває. Там запрошують півтисячі людей і гуляють тиждень. Зробимо по одному весіллю в Україні та в Грузії, щоб не возити гостей туди-сюди. Поки що будемо жити на дві країни.

Яна на шостому місяці вагітності. Буде народжувати в липні у столичному пологовому будинку N7. Там народжували дружина та донька екс-президента Віктора Ющенка.

— Зараз відвідую курси при пологовому. У мене багато вагітних подружок, ми разом ходимо. Накупила книг для майбутніх мам. Уже знаю, як обробити ранку дитинці, як міняти підгузник, як правильно купати. Лікарі говорять, що точно народиться хлопчик. Тому купляю сині й голубі речі. Тиждень тому взяла в магазині коляску. А через два дні запросили в один спортивний магазин. Подарували таку саму, тільки іншого кольору. Віддавати нікому не будемо, бо я ще хочу дітей. Ліжечко робимо в Харкові під замовлення.

Сина назвуть грузинським ім"ям.

— Так хоче Леван. З усього, що він запропонував, мені найбільше подобається Сандро. Через 40 днів після народження охрестимо. Хресним татом буде плавець Денис Силантьєв. Хотіла би, щоб хресною була сестра Левана. Але в Грузії родичам не можна хрестити дітей.

Леван замовляє стакан коньяку, підіймає його догори:

Зробимо два весілля, щоб не возити гостей туди-сюди

— За вас, девчонки! — гукає до трьох відвідувачок за сусіднім столиком.

Яна опускає очі, п"є воду.

— Усі почали писати, що ми з Яною розійшлися. Мене не було в Києві всього чотири місяці. Їздив у Нью-Йорк по роботі. Це ж нормально. У всіх чоловіків бувають відрядження, вони рідко бувають удома і нечасто бачаться з дружинами. Кажуть, що я розлучений, — показує золотий перстень на безіменному пальці. — Перстень купив, коли загубив точно такий же на одному дні народження. Його мені подарував друг.

Запитую, чи буде присутній при пологах.

— Звичайно, ні! Це неетично. Не розумію чоловіків, які знімають цей процес на камеру. Я сидітиму в коридорі. Привезу в Київ моїх батьків, вони хочуть побачити свого першого внука. Замовимо Яні няню. Коли синочок трохи підросте, поїдемо в гості у Грузію. Яна переїжджати не хоче. А я поки що не готовий покинути бізнес. Доведеться жити на дві країни.

Зараз ви читаєте новину «Яна Клочкова народить хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути