середа, 14 січня 2009 15:43

Амалія Мордвінова вагітна четвертою дитиною

  Російська акторка Амалія Мордвінова тричі виходила заміж
Російська акторка Амалія Мордвінова тричі виходила заміж

Російська актриса 35-річна Амалія Мордвінова-Гольданська (справжнє ім"я — Людмила Поригіна) розповіла близьким подругам про свою четверту вагітність.

— Малюк з"явиться влітку, — запевняють друзі актриси. — Залишати кінематограф Амалія не збирається. Вона вміє поєднувати кар"єру й виховання дітей.

Від попереднього чоловіка актора Олександра Гольданського актриса має доньку Діану. У шлюбі з бізнесменом 42-річним Вадимом Бєляєвим народила сина Германа та доньку Євангеліну. Останню вагітність Амалія перенесла важко, кілька разів лягала до лікарні. Медики радили жінці більше не вагітніти.

— Я завжди мріяла мати багатодітну родину, — заявила їм Мордвінова.

Актриса тричі була заміжня. Шлюб зі звукооператором Ігорем Зоріним не протримався довго. Із Гольданським Амалія прожила три роки.

— Нарешті знайшовся сильний чоловік, який може втихомирити таку складну жінку, як я, — хвалилася актриса.

2000-го подружжя заснувало проект "Театральна справа Гольданських". Амалія писала п"єси, за якими Гольданський ставив міні-вистави. Олександр ревнував дружину, забороняв їй зніматися у відвертих сценах. Розійшлися зі скандалом: Гольданський заявив, що Мордвінова заборгувала гроші за їхню спільну квартиру й не дозволяє йому зустрічатися з донькою.

— Я тільки хотіла, щоби вони бачилися на нейтральній території, — виправдовувалася актриса. — Олександр возив Діану до себе додому, а потім казав, що я не приділяю доньці достатньої уваги.

2005-го Мордвінова вийшла заміж за Вадима Бєляєва, із яким познайомилася на театральній вечірці. Після одруження взяла його прізвище, хоча в кіно продовжує зніматися під псевдонімом.

Зараз ви читаєте новину «Амалія Мордвінова вагітна четвертою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути