Ексклюзиви
четвер, 30 грудня 2010 05:00

Альоша заборгувала 300 тисяч доларів

У серпні 17-річний воротар Максим Коваль дебютував у складі київського "Динамо" проти амстердамського "Аякса". Став наймолодшим воротарем клубу, який брав участь у єврокубках. Тричі відбив небезпечні м'ячі, цим урятував команду. Матч закінчився нічиєю. На поле потрапив, бо основні голкіпери були травмовані.

Після реабілітації 25-річного воротаря Олександра Шовковського Коваля відправили на лаву запасних.

— Такий молодий воротар, а грає просто блискуче. На останній хвилині взяв пенальті! — каже 56-річний екс-наставник "Динамо" Валерій Газзаєв. — Такі стають великими футболістами.

Ковалем цікавляться англійські клуби.

— Після участі в Євробаченні Альоша відмовилася від поїздок у метро. Її там упізнають і не дають проходу, — каже Вадим Лисиця, продюсер та цивільний чоловік співачки 23-річної Альоші (справжне ім'я Альона Кучер).

Альоша стала десятою на конкурсі Євробачення, що відбувся у травні у норвезькому місті Осло. Виступала замість Василя Лазаровича, якого дискваліфікували.

— Ми заборгували кредиторам 450 тисяч доларів. Щоб потрапити на конкурс, позичили гроші. Тепер банкіри дзвонять, вимагають повернути борг. Повернули 150 тисяч, решту віддамо наступного року, — каже Лисиця.

У червні луцький синоптик 59-річний Володимир Лис переміг у конкурсі "Коронація слова" з романом "Століття Якова".

— За радянських часів видав дві свої книжки, — розповідає. — Потім 10 років видавництва відмовляли. 2008-го мій роман "Острів Сильвестра" отримав першу премію на "Коронації слова", потім відзначили ще й "Маску" та "Графиню". Коли книжка "Століття Якова" отримала гран-прі, одразу троє видавництв запропонували видати мої романи.

Фільм 46-річного Сергія Лозниці "Щастя моє" переміг на кінофестивалі "Молодість". Робота здобула гран-прі в Таллінні, приз на російському "Кінотаврі". Критики звинувачували картину в антиросійських настроях, проте публіка "Кінотавра" аплодувала режисеру стоячи.

— У фіналі головний герой втрачає себе і вбиває абсолютно всіх: винних і невинних. Це було для мене несподіванкою, — каже 53-річний театральний режисер Сергій Проскурня. — Лозниця — не на один день. Нічого антиросійського у фільмі не бачу. Так само його можна назвати антибілоруським або антиукраїнським.

Зараз ви читаєте новину «Альоша заборгувала 300 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути