вівторок, 09 квітня 2013 05:00

Альоша народила хлопчика

Автор: фото з сайта www.bandgmusic.ru
  Співачка Альоша два роки живе у цивільному шлюбі з музикантом Тарасом Тополею. Планують розписатися
Співачка Альоша два роки живе у цивільному шлюбі з музикантом Тарасом Тополею. Планують розписатися

3 квітня співачка 27-річна Альоша — справжнє ім'я Олена Кучер — в одному зі столичних пологових народила сина.

— Лікарі казали, що Альона має народити наприкінці квітня, та вони помилилися, — розповідає цивільний чоловік, музикант Тарас Тополя, 25 років. — У середу вранці в неї почалися перейми. За кілька годин народила хлопчика. Для сина все купила ще в березні. У нього вже є візочок, ванночка, одяг та багато іграшок. Ім'я теж вибрали, але поки не хочемо розголошувати. Син матиме моє прізвище.

— До статусу бабусі мені не звикати, бо в старшого сина підростають двоє хлопців, — розповідає мама Альоші 48-річна Людмила Федорівна. — Були на сто відсотків впевнені, що в доньки теж буде хлопчик. Так уже повелося в нашій родині. Альоша має двох братів. Коли носила її, була певна, що народиться третій хлопчик. Та родилася дівчинка з хлопчачим характером. Вона не любила гратися з ляльками. Віддавала перевагу пістолетам і машинкам.

Співачка майже п'ять років жила в цивільному шлюбі зі своїм продюсером 36-річним Вадимом Лисицею. Розійшлася з ним 2010-го. Тоді почала зустрічатися з Тарасом Тополею.

— Ми разом уже два роки, але тримали наші стосунки у таємниці, — розповідає Тарас. — Коли Альоша завагітніла, вирішили більше їх не приховувати. У нас уже є власна квартира. Як переберемося туди, влаштуємо весілля.

Сидіти в декреті співачка не збирається.

— Кілька тижнів не планую їздити на концерти й записуватися в студії, — каже Альоша. — Як тільки звикну до нового графіку, буду поєднувати роботу і догляд за дитиною, як це роблять майже всі сучасні мами.

Зараз ви читаєте новину «Альоша народила хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути