четвер, 14 червня 2007 18:58

Алла Пугачова повернула брата в Москву

57-річний Євген Пугачов, брат 58-річної співачки Алли Пугачової, розповів, що у 1980-х сестра врятувала йому життя.

Євген закінчив військове училище зв"язку. Він дослужився до полковника військ спецпризначення. Наприкінці 1970-х із ним трапилася прикра історія.

— Разом з іншими офіцерами я їхав на Пироговське водосховище у Підмосков"я, — згадує Євген Пугачов. — Наша машина зламалася. Хлопці пішли пішки, а я залишився з водієм. А тоді зупинив "волгу", яка їхала по трасі, й попросив підвезти до військової частини.

Виявилося, що автомобіль — військового аташе посольства США в СРСР. Очевидно, чоловіка запідозрили в шпигунстві. Невдовзі його відіслали служити на Семипалатинський ядерний полігон.

— Я вже змирився, що ніколи не повернуся до Москви, — згадує Пугачов. — Я розлучився, а в Семипалатинську одружився вдруге. Моя друга дружина нахапалася радіації й померла.

Аллу Пугачову любили слухати генерали. Після концертів підходили до неї, дарували квіти. Співачка попросила їх допомогти повернути Євгена додому. Але сталося це лише через сім років.

Зараз Євген Пугачов на пенсії. Він заробляє, консультуючи фірми з питань безпеки. Живе в Москві разом з двома синами — Артемом, 27 років, та Владиславом, 20 років. Алла Пугачова — хрещена Владислава.

Євген Борисович із сестрою бачиться рідко.

— Ми багато працюємо, — пояснює. — Але інколи гостюємо в Алли на дачі в Істрі. На початку 1990-х вона допомогла моїй сім"ї матеріально.

Окрім брата, в Пугачової є ще 80-річна тітка Лідія та двоюрідні брати Андрій і Геннадій.

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова повернула брата в Москву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути