Ексклюзиви
середа, 19 червня 2019 00:46

Аліна Гросу розписалася з російським бізнесменом

Автор: INSTAGRAM/ALINA GROSU
  Аліна Гросу з бізнесменом Олександром зустрілася на зйомках кліпу. Розписалися у перший день літа. Весілля гулятимуть у Венеції
Аліна Гросу з бізнесменом Олександром зустрілася на зйомках кліпу. Розписалися у перший день літа. Весілля гулятимуть у Венеції

— Для меня важно, чтобы мой парень не имел славу какого-то мажора, всего добивался сам, без помощи родственных связей, — каже співачка 24-річна Аліна ГРОСУ. 1 червня вийшла заміж. Весілля гулятиме наприкінці місяця.

Прізвища свого обранця Аліна Гросу не розкриває. Зустрічалася з ним чотири роки.

— Саша — молодий бізнесмен, дуже талановитий. Пишаюся, що він — працелюбний.

Я — кар'єристка і трудоголік, працюю з самого дитинства. У цьому наші погляди збігаються.

Аліна й Олександр познайомилися на зйомках кліпу, що проходили в будинку чоловіка.

— Він ніколи не намагався щось у мені змінити, — говорить співачка. — Щиро мене підтримує. Саша радий, що я співаю. Але був би щасливий, щоб не робила цього. Іноді його бісить, коли хтось зайвий раз на мене подивиться.

Пара заручилася на Новий рік у колі рідних. Діамантову обручку, що подарував коханий, Аліна Гросу показала наприкінці березня.

— Пропозиція була казковою, — каже вона. — Саша підготував великий красивий вірш, вручив шикарний букет квітів. Я розчулилася. Дівич-вечір відсвяткувала у Празі з колишніми однокласницями. Ранок провели у спа-салоні. У готелі організували фотосесію: пили шампанське і дуріли. Потім продовжили вечірку в караоке-клубі.

Весілля пара влаштує у Венеції. Під час святкування співачка планує змінити дві-три сукні. На подію приїде її хрещена мати — співачка Ірина Білик.

Аліна Гросу народилася у Чернівцях. Її батько 51-річний Михайло Михайлович — бізнесмен і колишній депутат Чернівецької міськради. З 7 років почала співати і записувати відеокліпи. Екстерном закінчила школу у Києві.

2010 року вступила до Всеросійського державного університету кінематографії у Москві. Там навчалася на факультеті акторської майстерності. Торік випустила шостий студійний альбом "Бас". Кілька років тому Аліна Гросу переїхала жити і працювати у Росію. Була підопічною продюсерського центру співака Григорія Лепса.

Раніше зустрічалася з аргентинським футболістом 29-річним Маркосом Рохо.

— Познайомилися в барі, — каже співачка. — Називав мене коханою і разом зі мною відвідував публічні місця. Не знала, хто він. Для мене він був красивим іноземцем. Якось нас побачив мій друг і спитав: "Аліна, ти знаєш, хто він? Це ж Маркос Рохо". В інтернеті підняла інформацію про нього. Виявилося, він одружений і має доньку, яка народилася за три дні до нашого знайомства. Стосунки відразу розірвала.

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу розписалася з російським бізнесменом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути