пʼятниця, 04 грудня 2015 06:05

Як отримати подарунок від "Газети по-українськи" впродовж 2016 року

1. Подарунок можуть отримати лише передплатники "Газети по-українськи" на 2016 рік, які досягли 18-річного віку та є громадянами України.

2. Щоб претендувати на один із подарунків від "Газети по-­українськи", необхідно надіслати на адресу редакції ("Газета по-українськи", 03067, м. Київ, а/с 31) копію передплатної квитанції (абонемента) з відбитком календарного штемпеля. На передплатній квитанції (абонементі) мають бути вказані прізвище, ім'я та по батькові передплатника, адреса й контактний телефон (якщо він є). Факт відправлення квитанції (абонемента) на адресу редакції є підтвердженням того, що передплатник погоджується на збір та обробку його персональних даних і передачу їх третім особам.

Увага! Термін передплати на "Газету по-українськи" має бути від 3 місяців. Квитанції про передплату на 1–2 місяці участі в розіграші не беруть.

3. ТОВ "Видавничий дім "Нова інформація", що є засновником та видавцем "Газети по-українськи", не несе відповідальності за будь-які поштові помилки, не розглядає відправлень із недостовірною інформацією та передплатних квитанцій (абонементів), які заповнені нерозбірливо та/або не мають чіткого відбитка календарного штемпеля.

4. Щомісяця передплатники газети отримують 107 подарунків

Цінні подарунки Кількість

Путівка в санаторій 5

Телевізор 2

Мультиварка 2

Соковижималка 2

Мотокоса (ручна) 2

Набір інструментів

(господарський) 3

Комплект постільної

білизни (2) 5

Кухонний набір

(фартух із логотипом

+ прихватка) 20

Фірмова чашка

з логотипами 50

Грошові подарунки

1000 гривень 1

500 гривень 5

250 гривень 10

Загалом 107

5. Передплатник може брати участь у розіграші подарунків протягом того часу, на який він оформив передплату на "Газету по-українськи".

6. Передплатники, які отримають подарунки, визначаються шляхом випадкового відбору за номером, що присвоюється передплатній квитанції (абонементу).

7. Прізвища переможців, які отримають подарунки, друкуються в газеті кожної останньої п'ятниці місяця, в якому відбувався відбір.

8. Результати відбору передплатників, які отримають подарунки, є остаточними й оскарженню не підлягають.

9. Перелік подарунків, терміни проведення відбору та час, протягом якого можна отримати подарунок, визначаються виключно ТОВ "Видавничий дім "Нова інформація".

10. Видачу подарунків передплатникам і сплату податків за подарунки здійснюють ТОВ "Рекламна агенція "Газета по-­українськи", ТОВ "Рекламно-інформаційна агенція "Газета по-­українськи".

11. Щоб отримати подарунок поштою/грошовим переказом, передплатник повинен протягом одного місяця з моменту публікації свого прізвища в газеті надіслати на адресу редакції чіткі копії першої, другої та одинадцятої сторінок паспорта, ідентифікаційного номера, а також розбірливо заповнену "Картку передплатника", яка друкується в газеті. Щоб отримати подарунок у редакції, передплатник повинен мати при собі паспорт та ідентифікаційний номер.

12. Про дату й час отримання подарунків можна довідатися за телефоном: 0(44) 496 86 54.

Зараз ви читаєте новину «Як отримати подарунок від "Газети по-українськи" впродовж 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути