Ексклюзиви
вівторок, 20 вересня 2011 06:15

Ахметов подарував Марії Собко кліп

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Візажист припудрює груди співачці Марії Собко на зйомках кліпу на пісню ”Я ненавижу”. Тіло дівчини обмастили тональним кремом, аби у кадрі воно виглядало засмаглим
Візажист припудрює груди співачці Марії Собко на зйомках кліпу на пісню ”Я ненавижу”. Тіло дівчини обмастили тональним кремом, аби у кадрі воно виглядало засмаглим

Співачка 20-річна Марія Собко знімає кліп на пісню "Я ненавижу". За зйомки заплатив футбольний клуб "Шахтар", власником якого є мільярдер Рінат Ахметов.

— "Шахтар" зробив мені такий подарунок за те, що я зайняла друге місце на "Юрмалі". Але з Ахметовим я не знайома. Ми ніколи не бачилися, — каже Собко на знімальному майданчику. Вона в чорному пеньюарі, на 10-сантиметрових підборах, у сірому короткому плащі. — Мені так комфортно, відчуваю себе як удома.

Режисер кліпу — Алан Бадоєв. Кажуть, зйомки в нього коштують від $50 тис.

— Я ще більше обалдєла, коли почула, що Алан зніматиме. Його робочий графік розписаний на кілька місяців уперед, — поправляє розпущене волосся. — Сюжет кліпу — стосунки двох закоханих. Він їй зрадив, і за це вона його зненавиділа. Зі мною, на щастя, такого ще не траплялося. Перед зйомками навчилася ходити канатом. Поки що роблю це зі страховкою, але вже виходить непогано. Будуть також інтимні сцени.

На знімальному майданчику облаштували інтер'єр спальні. Починають зйомки із того, як прокидається актор. Він лежить на великому ліжку під ковдрою. Біля нього на столі стоїть пустий бокал.

— Так, просипайся. І роби це так мєдлєнно, наче ти втомлений після вчорашнього. Ти сьогодні граєш говнюка, який зрадив свою дівчину. Помалу перевертаєшся в бік стола із таким виглядом: "Блін, та що таке із самого ранку починається?". Приспусти свої білі труси, вони все портять. Піднімайся, рукою по голові проведи типу: "Блін, голова тріщить". Тягнися за таблеткою, кидай у стакан, візьми сигаретку, підкурюй, видихни дим і стоп. Знято. О, офігенний кадр.

Оголошують невелику перерву. Співачка скидає сірий плащ.

— Сьогодні спати не будемо. Зніматимемо до шостої ранку. Але це швидко, бо буває, кліпи по два дні, а то й тиждень роблять.

На конкурсі "Нова хвиля" Марія Собко почала зустрічатися із російським співаком Андрієм Грізлі, сином російської співачки Любаші.

— Коли учасники фіналу фотографувалися біля банера, Андрій кричав на весь зал: "Дайте мені сфотографуватися з учасницею від України". Підійшов до мене й усміхнувся. Я так собі подумала: "Нічого собі нахаба який". Не знала, хто він, і чий син, і що він пише пісні для Білана. Просто сказала: "Мене звуть Маша". Потім зрозуміла, що Андрій близький мені по духу. Два дні ми приховували свої почуття, щоб не казали, що я роблю собі піар. Але на третій день обох прорвало.

Андрій боїться літати, їздить поїздами. Востаннє приїжджав до Марії минулих вихідних.

— З'їздили до моїх батьків на дачу. Я його вже з ними познайомила. Але з його мамою ще не бачилася. Ранувато. А то всі хочуть мене зі своєю мамою познайомити й одружитися.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов подарував Марії Собко кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути