вівторок, 13 березня 2012 08:00

16 тисяч українок хочуть заміж за британського принца

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Російська телеведуча Анфіса Чехова взуває туфлі на високих підборах під час зйомок проекту ”Холостяк-2. Як вийти заміж?” на студії каналу СТБ у Києві. Зняла їх, коли лягала відпочити в перерві між зйомками
Російська телеведуча Анфіса Чехова взуває туфлі на високих підборах під час зйомок проекту ”Холостяк-2. Як вийти заміж?” на студії каналу СТБ у Києві. Зняла їх, коли лягала відпочити в перерві між зйомками

— На підлогу не ставати, телефонами і фотоапаратами не знімати. Нікому не розповідайте, що ви тут побачили, — на студії каналу СТБ у Києві за півгодини до зйомок розважального проекту "Холостяк-2. Як вийти заміж?" глядачам із масовки зачитують правила поведінки.

Більшість із них — студенти, одягнені в джинси та спортивні кофти. За масовку грошей їм не платили.

Програму покажуть після першого випуску шоу "Холостяк-2" на телеканалі СТБ у березні. У проекті беруть участь 25 жінок. Їх вибрали із 16 тис. українок, які хотіли вийти заміж за британського принца 33-річного Френсіса Метью, нащадка царського роду Романових. Останні вісім років він займається фотографією. На проект прийшов, щоб знайти собі дружину.

— Для мене немає значення професія дівчини, її освіта, національність і вага. На шоу є учасниця, в якої три вищі освіти, але це не означає, що я її виберу. Для мене головне, щоб дружина була сама собою і не сварилася зі мною щодня. Бо в такій атмосфері я довго не протягну, — каже Френсіс.

У Київ приїхав, але на проект не прийшов.

— Здесь в программе принимают участие девушки, которые вылетели из "Холостяка", — каже російська телеведуча 34-річна Анфіса Чехова.

Вона у просторій зеленій сукні, має 10-сантиметрові підбори. Анфіса на п'ятому місяці вагітності. Чекає на сина від грузинського актора Гурама Баблішвілі.

На сцену запрошують киянку Марину. Вона називає себе Чорною мамбою.

— Я б вас заміж не взяв, — каже до неї один з експертів, письменник 42-річний Олесь Бузина. — Знаєте чому? Проблем не хочеться. Ви надто гарно виглядаєте, а жінку після заміжжя треба зачмирити.

— А що у вас за прізвисько таке Чорна мамба? — перебиває його психолог Єгор Тополов. — Мамба — це змія, яка щороку вбиває до 200 людей. А ви з вигляду не така вредна.

— Я добрая и пушистая, — відказує Марина. — Если честно, у меня есть парень. Он уже седьмой год просит моей руки, а я все думаю. На шоу пришла за приключениями.

До студії запрошують другу учасницю Кароліну. Виходить блондинка із довгим волоссям, накачаними губами, у червоній сукні й високих чорних ботфортах.

— Що ви всі у ботфорти взуті як в армії? Схожих на вас дівчат я бачу на Окружній щовечора, як додому з роботи їду. 50 доларів коштують. А ці силіконові губи. Навіщо ви собі зробили пластику? — запитує Олесь Бузина.

Та червоніє і не знає, що відповісти.

Програму знімають 3 год.

Чмерковський залишився холостяком

У першому сезоні проекту роль холостяка грав хореограф 32-річний Максим Чмерковський. Він живе у США, танцює в 13-му сезоні "Танців із зірками". Серед 25 претенденток вибрав 24-річну Олександру Шульгіну.

— Із Сашою в нас не склалося, бо маємо різні характери. Я знову один, — каже Максим.

 

Зараз ви читаєте новину «16 тисяч українок хочуть заміж за британського принца». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути