Ексклюзиви
пʼятниця, 01 березня 2013 05:15

102 роки прожила найстарша вболівальниця футбольного "Зеніту"

Автор: фото з сайта www.m.sovsport.ru
 

102 роки прожила найстарша вболівальниця футбольного "Зеніту" Цив'я Савицька з російського Санкт-Петербурга. Довгожителька підтримувала команду останні 15 років, знала, як звуть усіх гравців. Дивилася ігри по телевізору. 8 травня позаторік уперше прийшла на матч за участю улюбленої команди. Тоді пітерці зіграли з московським "Локомотивом" унічию з рахунком 1:1. Із Савицькою поєдинок відвідала її подруга 103-річна Регіна Донде, яка вболівала за "Зеніт" понад 80 років. Донде пішла з життя торік.

24 лютого в колодязі села Біляни Мурованокуриловецького району Вінниччини знайшли мертвим 60-річного Хому Дзюбака із села Морозівка. Прийшов туди за 7 км на поминки родича, який утопився. Коли збирався йти додому, послизнувся і впав у недобудований колодязь, прикритий фанерою. Падав головою вниз, захлинувся водою. Її було близько метра на дні. Ноги і руки залишилися сухі. Від двох дружин є двоє доньок. Одна живе в Києві, друга — за кордоном. Третю дружину Раду взяв з трьома дітьми. 15 років вона з дітьми переважно кочувала у Києві, до чоловіка навідувалася зрідка.  Хома Дзюбак мав вищу педагогічну освіту, але працював у школі-інтернаті столяром.

25-річна жителька Криму викинулася з 13-го поверху будинку №13 на вул. Жукова в Сімферополі. Особу самогубці та причини, з яких вона наклала на себе руки, досі не встановили. Щоб зайти до під'їзду, зачиненого на кодовий замок, вона дочекалася, коли хтось звідти вийде. Піднялася на майданчик між ліфтом та сходами, розбила скло й вистрибнула у вікно. Біля нього залишила свою сумку, але ні документів, ні телефону там не було. Передсмертної записки не знайшли. Це друге за півроку самогубство у висотці. Улітку через нещасливе кохання з 14-го поверху викинулася 16-річна школярка.

Зараз ви читаєте новину «102 роки прожила найстарша вболівальниця футбольного "Зеніту" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути