Ексклюзиви
четвер, 21 жовтня 2010 13:36

"Від палацу "Україна" пафосу багато, а фіг що вторгуєш"

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Павло ЗІБРОВ, 53 роки.

Музикант, співак, композитор. Виконавець пісень "Хрещатик", "Така духмяна світла ніч", "Мертві бджоли не гудуть", "Женщина любимая".

Народився в селі Червоне на Вінниччині. Співати почав у 2 роки. Закінчив Київську державну консерваторію. 1988-го переміг у Всесоюзному конкурсі молодих виконавців "Нові імена". 1996 року отримав звання народного артиста України. Створив Театр пісні Павла Зіброва. 2001-го разом із Юрієм Рибчинським і Михайлом Поплавським заснував Партію шанувальників жінок.

Одружений удруге. Дружина Марина - директор Театру пісні Павла Зіброва. Має 27-річного сина Сергія від першого шлюбу й доньку Діану, 13 років.
Павло ЗІБРОВ, 53 роки. Музикант, співак, композитор. Виконавець пісень "Хрещатик", "Така духмяна світла ніч", "Мертві бджоли не гудуть", "Женщина любимая". Народився в селі Червоне на Вінниччині. Співати почав у 2 роки. Закінчив Київську державну консерваторію. 1988-го переміг у Всесоюзному конкурсі молодих виконавців "Нові імена". 1996 року отримав звання народного артиста України. Створив Театр пісні Павла Зіброва. 2001-го разом із Юрієм Рибчинським і Михайлом Поплавським заснував Партію шанувальників жінок. Одружений удруге. Дружина Марина - директор Театру пісні Павла Зіброва. Має 27-річного сина Сергія від першого шлюбу й доньку Діану, 13 років.

Коли Павло Зібров востаннє

Голив вуса. У 35 років, на старий Новий рік. Марини вдома не було. Думаю: зроблю сюрприз. Вона приїжджає з Москви, зустрічаю її на вокзалі, подаю руку, а вона відхиляє, наче незнайомця. Пройшла метрів зо 2 -3, повертається, а в очах жах: "Ты что с собой сделал?!"  Тиждень не підпускала до себе.

Освідчувався в коханні. Вчора сказав актрисі Олені Коріковій, яку запросили для зйомок кліпу: "Лєночка, я тебе люблю". Вона така тендітна, сексуальна, із гарною попкою, акуратними грудьми. Викликає бажання, не роздягаючись. Крім того, має душу й мозок.

Був у селі. Під час туру по Вінницькій області минулої зими заїхав до рідного Червоного. Хату батьківську ми з братом віддали далеким родичам. Там город, величезний сад: яблуні, груші, сливи. Все заросло, ніхто не обрізає. А дев'ять років тому, коли мама ще жила, ми купували їх на базарі й садили.

Витрачав велику суму грошей. Лєна Корікова відмовилася брати гонорар за кліп. А перед зйомками приміряла в "Мандарин Плаза" окуляри від сонця за 2 тисячі доларів. Але не купила, сказала: "Дорого". Купили їх для неї зі знижкою - за 1740 доларів.

Їздив у метро. Рік тому. Живемо неподалік палацу "Україна" - на машині 7 хвилин. У той день був такий затор! Марина залишилася в машині, а ми з братом побігли в метро. Спустилися, а там черга за жетонами. А спізнюватися не можна - прямий ефір. Підходимо до тіточок у формі: "Ми - два Зіброви. Можемо залишити 2 - 3 гривні, купувати жетони нема коли?" Пропустили безкоштовно, і встигли.

Цілувався. Учора після зйомок кліпу всі отримують гонорар: сценарист, оператори, постановники, режисер. Дружині не положено, але ж вона була автором ідеї. Пішли в магазин, поміряли сукню від Kenzo, їй було гарно. "Я ж заробила?" - питає. Заплатив, і ми так смачно на весь магазин розцілувалися. Такі жінки - не підмажеш, не поїдеш.

Давав милостиню. На Спаса. У Монастирі святого Пантелеймона з Мариною відстояли службу й дали бабкам по 3 - 5 гривень.

Брав хабара. Місяць тому. Беру гроші в друзів на кліпи, концерти. У палаці "Україна" один коштує 200 тисяч доларів, а на квитках заробиш тисяч зо 20 - 30. Пафосу багато, а фіг що вторгуєш. А спонсорам приємно вкладати гроші в мої концерти й бачити це на екрані. Я потім співаю на весіллях їхніх дітей, днях народження, корпоративах. Отакі хабарі.

Напивався. П'яним дружина бачила мене тільки двічі в житті. У такі моменти лягав спати у своїй спальні.

Зараз ви читаєте новину «"Від палацу "Україна" пафосу багато, а фіг що вторгуєш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути