Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 16:54

Третю дитину хочу. І завжди хотіла - Олеся Шацьких про те, як бути дружиною футболіста

 

Олеся ШАЦЬКИХ. Народилася 28 червня 1976 року в місті Ташкент, столиці Узбекистану. Мати була викладачем філології, батько - виконробом на будівництві. Працювала перукарем. Закінчила Ташкентський економічний університет, за фахом - економіст.

З 1993-го живе разом із футболістом Максимом Шацьких. Через сім років одружилися, ще через сім - повінчалися.

1999-го чоловіка запросили до київського "Динамо", сім'я перебралася до столиці України. Зараз Максим виступає за київський "Арсенал"

Виховують доньок Ренату, 16 років, та 9-річну Христину.

Востаннє ходила на роботу, коли заочно навчалася на економіста. Працювала перукарем. Зараз стрижу чоловіка, дітей, друзів. Подружкам нігті роблю. У мене вдома кабінет є з робочим столом.

Кожна жінка щаслива по-своєму. Я вибрала сім'ю, а не кар'єру і ніколи не відчувала через це дискомфорту.

Мої обов'язки - щоб діти та чоловік були зачесані, ситі та доглянуті.

Старша донька Рената хоче бути юристом. Ми не перечимо їй у цьому. Їй уже 16 років.  Цього літа збирається у Флориду на місяць. Повчить мову, спробує там пожити. Навчатиметься в Києві - не можу відпустити дитину.

Рената читає класику: "Анну Кареніну", Гі де Мопасана. Їздить на Петрівку за книжками. Сьогодні сварилася, що до третьої ночі над історією сиділа, готувалася до контрольної.

Я теж люблю книжки, більше про любов.

У Максима освіта фізкультурна. Після завершення кар'єри футболіста раджу йому бути тренером.

Не можу сказати, що ми багаті люди. Просто живемо в достатку. Якщо чогось хочемо, відкладаємо гроші. Того, на що не можемо наскладати - не хочемо. У нас є квартира, дача, дві машини, а літак нам не треба.

Якщо чогось хочемо, відкладаємо гроші. Того, на що не можемо наскладати - не хочемо. У нас є квартира, дача, дві машини, а літак нам не треба

Коли одружилися, не мали нічого. Бувало, бракувало навіть на телефонні переговори. Максим працював у Росії, я залишалася в Ташкенті в орендованій квартирі. Було страшно самій спати. У дверях в замку залишала ключ, щоб його було видно.

Коли народилася Рената, не могли дозволити собі упаковку памперсів. Купували поштучно в аптеці. Одягали, коли йшли кудись. Удома дитина була у марлевих підгузках.

Значно краще почали жити після того, як Максим перейшов у "Динамо". У Києві нам виділили трикімнатну квартиру. Потім купили свою - взяли кредит, п'ять років сплачували. Тепер зводимо будинок за Києвом. Максим не знає, де замовляється цегла, звідки береться цемент. Все - на мені. А квіти та дерева на подвір'ї садили разом.

У нас є кілька бізнесів. Гроші вкладаємо в нерухомість.

Востаннє отримувала подарунок від чоловіка на 8 березня. Це була сумка Chanel. Щотижня  дарує мені тюльпани або троянди.

Два роки тому на день народження подарував мені Mercedes. Авто стояло обв'язане стрічкою біля бару, де ми святкували. Це був сюрприз. Офіціантка принесла квіти з ключами всередині. А чоловік дав памперс, якщо я раптом впісяюсь від радості.

Із дружин футболістів дружу з Олею Хацкевич, Христиною Гусіною.

Раз на рік можемо зібратися з дівчатами на день народження в клубі. Але всі чоловіки в курсі.

Не ходжу по салонах, по масажистах, не сиджу в косметологів. Сама собі роблю маски на обличчі, манікюр-педикюр.

Ніколи не робила пластичних операцій - не було потреби. Чоловік категорично проти хірургічних втручань.

Третю дитину хочу. І завжди хотіла. А Максим казав, що спершу треба обжитися. Якщо Бог дав дитину, дасть і на дитину.

Христі 9 років. Щодня, від 15.00 до 20.00, приходить няня Лариса. Вона педагог, роблять разом уроки.

Люблю варити їсти, маю багато кулінарних книжок. Часто готую спагеті з морепродуктами. Купую креветки, мідії, розморожую, обливаю окропом і кладу на сковорідку. Додаю олію, смажену цибулю, спеції італійські, лимон, сметану. Це соус. Спагеті відварюю з вином та олією.

Максим уміє плов готувати, омлети, оладки смажити - якщо я тісто замішу.

Про футбол вдома часто говоримо. Жодного матчу не пропускаємо, їздимо на всі ігри з дітьми. Христина завжди плаче, якщо тато програє. Він теж переймається, їсти не хоче.

Зараз ви читаєте новину «Третю дитину хочу. І завжди хотіла - Олеся Шацьких про те, як бути дружиною футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути