четвер, 25 лютого 2010 18:55

"Тепер буду частіше голитися й дивитися в дзеркало"
7

Коли Костянтина Меладзе назвали найгарнішим чоловіком України, він почервонів і не одразу вийшов на сцену
Фото: Фото: Ольга КАМЕНЄВА
Співачку Настю Каменських назвали найгарнішою жінкою України 2009 року. Спідницю для церемонії їй чотири дні шила столична дизайнерка Наталя Каменська
Дизель, гітарист гурту Green Grey, прикрив свої дреди чорним капелюхом
Співачка Анастасія Приходько прийшла на церемонію з учасником проекту "Фабрика зірок 3" Павлом Лі, якого продюсує
Оперний співак Володимир Гришко здає в гардероб чорне пальто. Він приїхав без дружини Тетяни

Найкрасивіших чоловіка й жінку України, за версією одного з глянцевих журналів, нагороджували минулої суботи в Національному палаці мистецтв "Україна". Їх обрали серед 50 претендентів за допомогою СМС- та інтернет-голосування.


Тенор Володимир Гришко, 49 років, здає в гардероб чорне пальто. Він прийшов одним із найперших, під руку зі своїм піар-директором Веронікою. 35-річну дружину Тетяну залишив удома.

- Українські жінки красиві, навіть коли плачуть, - каже. - А ще люблю чилійок - у них гарні очі, губи, груди. Не подобаються американки. Вони хочуть від чоловіка всього й одразу: хутра, лімузинів, будинків, грошей. Цим і гублять - він тоне в кредитах, і сім'я розвалюється.

Гришко має за кума Віктора Ющенка - він хрестив його сина Володимира. Співак був позаштатним радником президента. Але торік у жовтні глава держави звільнив співака від цих обов'язків. На останніх виборах Гришко підтримував Віктора Януковича.


Плакат із 25 претендентами на звання "Найкрасивішого чоловіка року" розглядає 32-річний співак Ель Кравчук, справжнє ім'я Андрій Остапенко:

- Дивно, що мене тут немає. Я ж тоже харош. Хочу, щоб переміг Костянтин Меладзе. Мені подобається його скромність. Хоча через це він часто перебуває в тіні. Про жінок що можу сказати? Настя Каменських - пріятная дєвочка, Оксана Марченко - вообше красавіца. Але я  відправив СМС за Софію Ротару. Вона свій образ несе вже багато років.


Із Кравчуком вітається 24-річна солістка гурту Nikita Даша Астаф'єва - одна з 25 претенденток на звання "Найкрасивішої жінки України":

- Якби була чоловіком, хотіла б бути схожою на Данилка. У нього гарне все: очі, ніс, губи. От я народилася вродливою. Багато людей думають, що цього достатньо. Але моя краса дорого коштує - 70 відсотків доходів витрачаю на косметику, одяг і масажі. Щоб бути в гарному настрої, займаюся з дорогим психологом. Мені багато хто радив повидаляти родимки, але я не хочу. Кажуть, люди, в яких їх багато, щасливі. Маю родимку на пальчику, на якому  носять обручку. Думаю, це допоможе вдало вийти заміж і бути щасливою в шлюбі.


Без пари на церемонію приїхала модель Наталія Окунська, 38 років. Довга сукня, очі густо наведені чорним олівцем. Позаторік у вересні вона розлучилася з нардепом-"бютівцем", адвокатом Сергієм Власенком. Він намагається відсудити в Окунської доньок - 2-річну Поліну та Марію, 7 років.

- Він провідує їх раз у місяць, а в суді каже, що я забороняю з дітьми бачитися частіше. Щодня присилає телеграми, пише, що дуже любить своїх донечок. Телеграми - це єдиний доказ у суді.


Початок концерту затримують на годину - запізнюються деякі співаки. Глядачі в залі обурюються - за квитки вони заплатили від 80 до 700 грн. Останньою в "Україну" приїжджає співачка Тіна Кароль. Попередні два роки вона перемагала в цьому конкурсі.

Цьогоріч найгарнішою жінкою назвали 22-річну Настю Каменських. А найкрасивішим чоловіком України став 46-річний композитор Костянтин Меладзе. Він народився в грузинському місті Батумі, але має українське громадянство.

- Тепер буду частіше голитися й дивитися в дзеркало, - жартує після церемонії Меладзе. - Я ж бо знаю, що мені цю премію дали не за зовнішність. Чоловіка прикрашають його справи. Друзі кажуть, що тепер називатимуть мене "красунчиком". Я не проти.

Переможцям вручили статуетки та путівку в Крим.


У попередні роки найгарнішими жінками України, окрім Тіни Кароль, були співачки Наталія Могилевська й Ані Лорак. Серед чоловіків - лідер "Студії Квартал-95" Володимир Зеленський, телеведучий Савік Шустер, футбольний воротар Олександр Шовковський і співак Святослав Вакарчук.

Зараз ви читаєте новину «"Тепер буду частіше голитися й дивитися в дзеркало"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути