Понеділок
10.00. Сніданок
Круасан з апельсиновим фрешем.
Снідаю завжди пізно. Традиційно їм солодке, щоб відновити запаси глюкози.
13.00. Обід
Салат із помідорів, моцарели, моркви, заправлений бальзамічним оцтом - із виноградного соку.
18.00. Вечеря
Сколопіна з грибним соусом. Теляча відбивна тушкується у вершковому соусі, зверху тушковані шампіньйони.
Вівторок
10.00. Сніданок
Чіабата з шоколадною пастою - нутелою, сік мультифруктовий. Чіабата - італійський дріжджовий хліб, печу його сам щоранку.
13.30. Обід
Брускета з помідорами, кока-кола. Це мій улюблений напій, хоч і шкідливий.
Брускета - традиційна італійська закуска. Готується 10 хвилин. Багет ріжу навпіл. Отримані два "човники" - на шматки по 7-8 сантиметрів. Кожен обсмажую на пательні до золотистої шкірки. Помідори чері - на четвертинки, змішую з сіллю, подрібненим часником і перцем. Збризкую оливковою олією. На кожен обсмажений шматочок хліба викладаю начинку з помідорів.
19.30. Вечеря
Паста Карбонара. Для соусу-основи збиваю 2-3 яйця, додаю вершки, мускатний горіх, сіль і чорний перець за смаком. Натираю сир і додаю до суміші. Ретельно перемішую. Відварені спагеті й кубиками підсмажений бекон викладаю в глибоке блюдо. Вливаю соус, швидко перемішуючи, щоб не звернулись яйця. Зверху натираю сир пармезан. Прикрашаю петрушкою і салатом.
Середа
11.00. Сніданок
Два круасани та апельсиновий фреш.
14.00. Обід
Піца "Маргарита" (помідори, моцарела та базилік), 2 бляшанки кока-коли.
19.00. Вечеря
Тальята під соусом із сиром горгонзолою. Яловичина смажиться, як стейк. Для соусу на пательні підігріваються вершки; додається натертий сир.
Відварена картопля з баклажанами, броколі й петрушкою.
Салат "Капрезе" - 4 помідори, сир моцарела, заправлені оливкою олією. Прикрашаю базиліком і чорними оливками.
Четвер
10.30. Сніданок
Чіабата з нутелою та ананасовий сік.
14.00. Обід
Паста Болоньєзе: натерта морква, цибулина, селера, півсклянки червоного вина, фарш свинини та яловичини тушкуються на пательні декілька годин на повільному вогні. У середині приготування додається томатна паста. Відварені спагеті поливаються соусом.
Кока-кола.
19.00. Вечеря
Тальята з салатом рукола й сиром пармезан.
Відварена картопля з тушкованими баклажанами, броколі й болгарським перцем.
Тальята під соусом із сиром горгонзолою: яловичина смажиться, як стейк; для соусу на пательні підігріваються вершки; додається натертий сир
П'ятниця
11.00. Сніданок
Чіабата з нутелою, апельсиновий фреш.
14.30. Обід
Брускета з квасолею.
Теплий зелений салат із відвареною качиною грудкою (тушкуються м'ясо, листя салату лоло-россо й латук), приправлений французьким соусом (домашній майонез із подрібненою петрушкою).
19.30. Вечеря
Паста Амтрічана: підсмажуються помідори або паста з помідорів, цибуля і подрібнений бекон. Соус змішується зі спагеті.
Овочі гриль: перець болгарський, броколі, баклажани, смажені на мангалі. Так вони зберігають усі вітаміни.
Субота
10.00. Сніданок
Круасан і виноградний сік.
14.00. Обід
Піца "Прошуто". Прошуто - італійська прив'ялена шинка, дуже поживна.
18.30. Вечеря
Паста Карбонара.
Салат із моцарелою, помідорами, морквою, заправлений бальзамічним оцтом і оливковим маслом.
"7-Up" (сильногазований безалкогольний напій із слабким лимонним смаком. - "Країна").
Неділя
11.30. Сніданок
Чіабата з нутелою, апельсиновий фреш.
15.30. Обід
Піца "Маргарита".
Coca-Cola.
19.30. Вечеря
Тушкована індичка під грибним соусом.
Салат "Капрезе".
Сирна тарілка (порізані моцарела, горгонзола).
"7-Up".
Коментарі