четвер, 05 серпня 2010 13:49

"Смажені на мангалі овочі зберігають усі вітаміни"

  Віктор КАСТАЛЬДО. Шеф-кухар траторії Аl Faro, 28 років, зріст - 164 см, вага - 60 кг. Народився на околиці Неаполя, в сім'ї спадкового піцейоло. Живе в місті Ґрадо, на північному узбережжі Італії, за 100 км від Венеції. Має там власну піцерію. На шеф-куха
Віктор КАСТАЛЬДО. Шеф-кухар траторії Аl Faro, 28 років, зріст - 164 см, вага - 60 кг. Народився на околиці Неаполя, в сім'ї спадкового піцейоло. Живе в місті Ґрадо, на північному узбережжі Італії, за 100 км від Венеції. Має там власну піцерію. На шеф-куха

Понеділок

10.00. Сніданок

Круасан з апельсиновим фрешем.

Снідаю завжди пізно. Традиційно їм солодке, щоб відновити запаси глюкози.


13.00. Обід

Салат із помідорів, моцарели, моркви, заправлений бальзамічним оцтом - із виноградного соку.


18.00. Вечеря

Сколопіна з грибним соусом. Теляча відбивна тушкується у вершковому соусі, зверху тушковані шампіньйони.


Вівторок

10.00. Сніданок

Чіабата з шоколадною пастою - нутелою, сік мультифруктовий. Чіабата - італійський дріжджовий хліб, печу його сам щоранку.


13.30. Обід

Брускета з помідорами, кока-кола. Це мій улюблений напій, хоч і шкідливий.

Брускета - традиційна італійська закуска. Готується 10 хвилин. Багет ріжу навпіл. Отримані два "човники" - на шматки по 7-8 сантиметрів. Кожен обсмажую на пательні до золотистої шкірки. Помідори чері - на четвертинки, змішую з сіллю, подрібненим часником і перцем. Збризкую оливковою олією. На кожен обсмажений шматочок хліба викладаю начинку з помідорів.


19.30. Вечеря

Паста Карбонара. Для соусу-основи збиваю 2-3 яйця, додаю вершки, мускатний горіх, сіль і чорний перець за смаком. Натираю сир і додаю до суміші. Ретельно перемішую. Відварені спагеті й кубиками підсмажений бекон викладаю в глибоке блюдо. Вливаю соус, швидко перемішуючи, щоб не звернулись яйця. Зверху натираю сир пармезан. Прикрашаю петрушкою і салатом.


Середа

11.00. Сніданок

Два круасани та апельсиновий фреш.


14.00. Обід

Піца "Маргарита" (помідори, моцарела та базилік), 2 бляшанки кока-коли.


19.00. Вечеря

Тальята під соусом із сиром горгонзолою. Яловичина смажиться, як стейк. Для соусу на пательні підігріваються вершки; додається натертий сир.

Відварена картопля з баклажанами, броколі й петрушкою.

Салат "Капрезе" - 4 помідори, сир моцарела, заправлені оливкою олією. Прикрашаю базиліком і чорними оливками.


Четвер

10.30. Сніданок

Чіабата з нутелою та ананасовий сік.


14.00. Обід

Паста Болоньєзе: натерта морква, цибулина, селера, півсклянки червоного вина, фарш свинини та яловичини тушкуються на пательні декілька годин на повільному вогні. У середині приготування додається томатна паста. Відварені спагеті поливаються соусом.

Кока-кола.


19.00. Вечеря

Тальята з салатом рукола й сиром пармезан.

Відварена картопля з тушкованими баклажанами, броколі й болгарським перцем.

 

Тальята під соусом із сиром горгонзолою: яловичина смажиться, як стейк; для соусу на пательні підігріваються вершки; додається натертий сир

П'ятниця

 

11.00. Сніданок

Чіабата з нутелою, апельсиновий фреш.


14.30. Обід

Брускета з квасолею.

Теплий зелений салат із відвареною качиною грудкою (тушкуються м'ясо, листя салату лоло-россо й латук), приправлений французьким соусом (домашній майонез із подрібненою петрушкою).


19.30. Вечеря

Паста Амтрічана: підсмажуються помідори або паста з помідорів, цибуля і подрібнений бекон. Соус змішується зі спагеті.

Овочі гриль: перець болгарський, броколі, баклажани, смажені на мангалі. Так вони зберігають усі вітаміни.


Субота

10.00. Сніданок

Круасан і виноградний сік.


14.00. Обід

Піца "Прошуто". Прошуто - італійська прив'ялена шинка, дуже поживна.


18.30. Вечеря

Паста Карбонара.

Салат із моцарелою, помідорами, морквою, заправлений бальзамічним оцтом і оливковим маслом.

"7-Up" (сильногазований безалкогольний напій із слабким лимонним смаком. - "Країна").


Неділя

11.30. Сніданок

Чіабата з нутелою, апельсиновий фреш.


15.30. Обід

Піца "Маргарита".

Coca-Cola.


19.30. Вечеря

Тушкована індичка під грибним соусом.

Салат "Капрезе".

Сирна тарілка (порізані моцарела, горгонзола).

"7-Up".

Зараз ви читаєте новину «"Смажені на мангалі овочі зберігають усі вітаміни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути