вівторок, 28 лютого 2012 14:09

Під час вручення премій Viva продали спиртного на 4700 гривень
5

Оксана Марченко й Віталій Кличко тримають статуетки у вигляді латинської літери V. Віталій прийшов по нагороду замість брата Володимира, який зараз тренується за кордоном
Дівчата з балету Олександра Лещенка вбралися в міні­сукні з фатину й пір’я фазанів. Коли нагинаються й присідають – видно білизну
Киянка вдягла на концерт плаття з відкритою спиною. Підібрала волосся, щоб показати татуювання японських ієрогліфів уздовж хребта
Василь Вірастюк веде по червоній доріжці дружину Інну
Дівчинка спостерігає, як по червоній доріжці йде Світлана Лобода

16.10. Біля столичного палацу "Україна" закінчують розстилати червону доріжку. За 50 хв. тут має початися концерт "Viva! Найкрасивіші люди України". Дві жінки з віниками вимітають зі сходів воду й брудний сніг. З'являються перші фанати.

– Ты сегодня тепло оделась? – хлопець у ­шапці-вушанці цілує ­дівчину в рожевих навушниках. – Стоять еще часа 3, пока твоя любимая Тина Кароль приедет.

До пари підходить чоловік, років 50, із сивими скронями й бородою.

– Ребята, билетики нужны? – дивиться з-під лоба. – За 500 гривен могу продать два на балкон.

– Нет, у нас свои в партер.

– А продать не хотите? ­Заплачу по 200 гривен за билет.

– Не-не. Мы каждый год ходим.

– Если надумаете, я стою возле касс. Перед началом концерта заберу по соточке.

17.20. Співак 20-річний Олександр Кривошапко веде під руку дружину ­Тетяну Денисову, 31 рік. ­Перед камерами цілує її, обіймає, кладе руку їй на спину, опускає до сідниць. Торік у листопаді подружжя подало на розлучення. Тетяна кілька разів била й дряпала чоловіка. Через сімейні скандали Олександр зривав концерти й корпоративи.

– Я понял, что не могу без Тани жить, а Таня – без меня. Мы развод приостановили. На неделе пойдем заберем заявления, – пояснює Олександр Кривошапко.

19.00. Після трьох дзвінків у залі 80% місць – ­порожні. На кожному поверсі працює кілька буфетів. Продавець ­бутербродів і алкоголю Марина збирає зі столиків порожні келихи, біжить їх мити. ­Знову наповнює вином, коньяком і шампанським.

– Торг іде, як ­ніколи, – каже. – Уже ящик шампанського розлили й три бутлі дорогого коньяку. Людям на квитках написали, що концерт почнеться у п'ять. А організатори зйомку на сім запланували.

Концерт затримують ще на 50 хв. Найкрасивішими оголошують телеведучу Оксану Марченко й боксера Володимира Кличка.

– Ну ці, може, ще й ­гарні. А то як не Шустера, то Ко­маровського чи ­Володю Зеленського нагороджували, – голосно говорить один із глядачів із 21-го ряду. Він у білій сорочці з червоним метеликом. ­Піджак зняв, тримає на колінах. – Я вже почав думати, що в Україні всі чоловіки – євреї.

– Костік, помовч. Бо хтось почує.

Володимир Кличко за нагородою не прийшов. Він готується до бою з французом Жан-Марком Мормеком, який заплановано на 3 березня. Нагороду забирає його брат Віталій. У фойє Кличка-старшого обступають 20 журналістів із мікрофонами. За день до церемонії з'явилися чутки, що чемпіон світу йде з боксу.

– Друзья, это, конечно же, неправда. Когда я захочу уйти, то соберу пресс-­конференцию и скажу: "Все, ребята, доигрался. Я дол­жен уйти". В прошлом ­месяце меня хотели развести с женой. Даже не знаю, кому нужны эти утки.

Продавець Марина прибирає прилавок, рахує виторг.

– 4700 із копійками, – кладе гроші до каси. – ­Хазяїн думав, що ми із шість заробимо. Але й так непогано. На концерті Біло­ножків було вдвічі менше.

У червоному капелюсі-квітці йде 42-річна Світлана Вольнова.

– Світлана приходить на кожну церемонію, – каже стиліст Валерія Набоцька, 31 рік. – Епатажнішої за неї вже років зо п'ять не бачила в українському шоу-бізнесі. Вона знає своє тіло як таблицю множення. Вміє підкреслити груди й приховати боки. Жінки ховають зморшки під тональним кремом, а Світлана робить акцент на капелюсі. Хто вдивлятиметься, що в неї під очима, якщо прямо з тім'я стирчить червона квітка, більша за голову.

– За Марченко ­точно муж заплатил. Медведчук на жену денег не жалеет, – зауважує блондинка в жовтій атласній міні-сукні.

– Не думаю. Она победила, потому что ее еженедельно по телику показывают, – заперечує їй подруга.

– В Україні 10 мільйонів гарних дівчат. Якби на конкурсах краси не було корупції, ми щороку посідали би перші місця в ­світі. Viva нагороджує не найкрасивіших, а найзнаменитіших, – каже Валерія Набоцька. – На Кличка я ще торік ставила. Коли Комаровського ­обрали, зрозуміла, що краса в цьому конкурсі не грає ролі. Кличко сьогодні – жених номер один у світі. Коли він на ринг виходить, українці спати не лягають до третьої ранку. От побачите, наступного року виберуть Катю Осадчу й Андрія Доманського.

Зараз ви читаєте новину «Під час вручення премій Viva продали спиртного на 4700 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути