вторник, 28 февраля 2012 14:09

Під час вручення премій Viva продали спиртного на 4700 гривень
5

16.10. Біля столичного палацу "Україна" закінчують розстилати червону доріжку. За 50 хв. тут має початися концерт "Viva! Найкрасивіші люди України". Дві жінки з віниками вимітають зі сходів воду й брудний сніг. З'являються перші фанати.

– Ты сегодня тепло оделась? – хлопець у ­шапці-вушанці цілує ­дівчину в рожевих навушниках. – Стоять еще часа 3, пока твоя любимая Тина Кароль приедет.

До пари підходить чоловік, років 50, із сивими скронями й бородою.

– Ребята, билетики нужны? – дивиться з-під лоба. – За 500 гривен могу продать два на балкон.

– Нет, у нас свои в партер.

– А продать не хотите? ­Заплачу по 200 гривен за билет.

– Не-не. Мы каждый год ходим.

– Если надумаете, я стою возле касс. Перед началом концерта заберу по соточке.

17.20. Співак 20-річний Олександр Кривошапко веде під руку дружину ­Тетяну Денисову, 31 рік. ­Перед камерами цілує її, обіймає, кладе руку їй на спину, опускає до сідниць. Торік у листопаді подружжя подало на розлучення. Тетяна кілька разів била й дряпала чоловіка. Через сімейні скандали Олександр зривав концерти й корпоративи.

– Я понял, что не могу без Тани жить, а Таня – без меня. Мы развод приостановили. На неделе пойдем заберем заявления, – пояснює Олександр Кривошапко.

19.00. Після трьох дзвінків у залі 80% місць – ­порожні. На кожному поверсі працює кілька буфетів. Продавець ­бутербродів і алкоголю Марина збирає зі столиків порожні келихи, біжить їх мити. ­Знову наповнює вином, коньяком і шампанським.

– Торг іде, як ­ніколи, – каже. – Уже ящик шампанського розлили й три бутлі дорогого коньяку. Людям на квитках написали, що концерт почнеться у п'ять. А організатори зйомку на сім запланували.

Концерт затримують ще на 50 хв. Найкрасивішими оголошують телеведучу Оксану Марченко й боксера Володимира Кличка.

– Ну ці, може, ще й ­гарні. А то як не Шустера, то Ко­маровського чи ­Володю Зеленського нагороджували, – голосно говорить один із глядачів із 21-го ряду. Він у білій сорочці з червоним метеликом. ­Піджак зняв, тримає на колінах. – Я вже почав думати, що в Україні всі чоловіки – євреї.

– Костік, помовч. Бо хтось почує.

Володимир Кличко за нагородою не прийшов. Він готується до бою з французом Жан-Марком Мормеком, який заплановано на 3 березня. Нагороду забирає його брат Віталій. У фойє Кличка-старшого обступають 20 журналістів із мікрофонами. За день до церемонії з'явилися чутки, що чемпіон світу йде з боксу.

– Друзья, это, конечно же, неправда. Когда я захочу уйти, то соберу пресс-­конференцию и скажу: "Все, ребята, доигрался. Я дол­жен уйти". В прошлом ­месяце меня хотели развести с женой. Даже не знаю, кому нужны эти утки.

Продавець Марина прибирає прилавок, рахує виторг.

– 4700 із копійками, – кладе гроші до каси. – ­Хазяїн думав, що ми із шість заробимо. Але й так непогано. На концерті Біло­ножків було вдвічі менше.

У червоному капелюсі-квітці йде 42-річна Світлана Вольнова.

– Світлана приходить на кожну церемонію, – каже стиліст Валерія Набоцька, 31 рік. – Епатажнішої за неї вже років зо п'ять не бачила в українському шоу-бізнесі. Вона знає своє тіло як таблицю множення. Вміє підкреслити груди й приховати боки. Жінки ховають зморшки під тональним кремом, а Світлана робить акцент на капелюсі. Хто вдивлятиметься, що в неї під очима, якщо прямо з тім'я стирчить червона квітка, більша за голову.

– За Марченко ­точно муж заплатил. Медведчук на жену денег не жалеет, – зауважує блондинка в жовтій атласній міні-сукні.

– Не думаю. Она победила, потому что ее еженедельно по телику показывают, – заперечує їй подруга.

– В Україні 10 мільйонів гарних дівчат. Якби на конкурсах краси не було корупції, ми щороку посідали би перші місця в ­світі. Viva нагороджує не найкрасивіших, а найзнаменитіших, – каже Валерія Набоцька. – На Кличка я ще торік ставила. Коли Комаровського ­обрали, зрозуміла, що краса в цьому конкурсі не грає ролі. Кличко сьогодні – жених номер один у світі. Коли він на ринг виходить, українці спати не лягають до третьої ранку. От побачите, наступного року виберуть Катю Осадчу й Андрія Доманського.

Сейчас вы читаете новость «Під час вручення премій Viva продали спиртного на 4700 гривень». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть