четвер, 18 лютого 2010 18:51

Олег Пінчук узяв на бал 5900 гривень
8

У своєму гаманці скульптор Олег Пінчук нарахував 5100 гривень і 100 доларів
Фото: Фото: Тарас ПОДОЛЯН
Заступник київського мера Євген Червоненко зі своєю дружиною Ніною
Гостям, які заплатили за вхід 300 доларів, замість вітчизняного підносили аргентинське вино
Художник Сергій Поярков тягнеться за тушкованим рисом
Борчиня Ірина Мерлені носить гроші в ридикюлі кольору леопарда. На бал узяла тисячу гривень дрібними купюрами

Четвертий благодійний бал-маскарад "Карнавалія-2010" відбувся минулої суботи в колонній залі столичної мерії. На аукціоні продавали речі відомих українців.

27-річна легкоатлетка Наталя Добринська прийшла на бал із чоловіком і тренером Дмитром Поляковим. Вона в короткій чорній сукні. Для торгів віддала своє спортивне ядро.

- Чи сама щось купуватиму? Не знаю. Ніколи нічого не купувала на аукціонах.

У її чорній сумці-клатч - ключі від автомобіля Jaguar XS, водійські права й тисяча гривень.

- Великих грошей із собою не ношу. Як олімпійська чемпіонка, щомісяця отримую стипендію 15 тисяч гривень. За золоту медаль у Пекіні вже за тиждень після Олімпіади уряд перерахував на пластикову картку 700 тисяч гривень. За них купила земельну ділянку в Києві. Решта грошей іде на тренування.

Біля вікна стоїть скульптор Олег Пінчук. У внутрішній кишені його малинового піджака - чорний шкіряний гаманець. У ньому - 10 купюр номіналом у 500 грн, одна - у 100 і $100.

- Останнім часом став багато витрачати. За січень пішло стільки грошей, що на них могли би спокійно прожити три середньостатистичні сім'ї.

Із окремого відділу гаманця дістає квиток на концерт гурту Depeche Mode. У столичному Палаці спорту вони виступали 8 лютого. Квиток Пінчукові обійшовся у 1490 грн.

- Сидів у першому секторі в 16 ряду. На таке тратити грошей не шкода.

27-річна борчиня Ірина Мерлені сидить за одним столиком із футболістом Андрієм Гусіним і його дружиною Христиною. Ірина в приталеній сукні із глибоким декольте. У її ридикюлі кольору леопарда кілька купюр по 20 і 50 грн, одна - номіналом у 500 грн.

- Я люблю витрачати гроші з користю, - каже. - У січні закінчила ремонт у ванній кімнаті за 67 тисяч гривень.

Золотисте плаття Мерлені, у якому вона брала участь у проекті "Танцюю для тебе", продають за $500. За ядро Добринської дають на $100 менше. За $200 ідуть із молотка м'яч і стрічка гімнастки Ганни Безсонової. Медаль і портрет плавчихи Яни Клочкової оцінюють у $1000.

Мер Києва Леонід Черновецький, який на торішній "Карнавалії" влаштував шоу з танцями й піснями у власному виконанні, цього разу не прийшов. Були його заступники Євген Червоненко та Сергій Рудик.

- Як це Червоненко дозволив дружині одягти таке відверте плаття? - дивуються два фотографи.

Ніна Червоненко в довгій чорній сукні із прозорою вставкою в зоні декольте, крізь яку видно груди. Вона не вдягла бюстгальтера і цілий вечір прикривається. Обличчя ховає за золотистою маскою, прикрашеною чорним і червоним пір'ям.

Вхід на карнавал коштував від $100 до $300. На вечір прийшли близько тисячі гостей. Особисті речі спортсменів купували бізнесмени, які не хотіли називатися. Виручені на балі гроші підуть на видання дитячої книжки "Зіркові історії успіху", обіцяють організатори. Це буде збірка розповідей українських спортсменів про секрети їхнього успіху. Книжку передадуть у дитячі будинки та інтернати.

Зараз ви читаєте новину «Олег Пінчук узяв на бал 5900 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути