вівторок, 25 вересня 2012 16:19

"Наліво вже ходила? Скільки разів? Два? Мало". Більшість свінгерів – багаті люди з maybach'ами і віллами за містом

 

300 київських сімей час від часу міняються сексуальними партнерами

– Лапотунчик, ну дай укушу твое ушко! А грудь? А попку? – він притискає мене до дверей ресторанного туалету.

Дверна ручка боляче впивається в сідниці, і я верещу:

– Допоможіть!

За дверима хтось стукає і кричить:

– Эй, молодые люди, вы табличку видели? Здесь трахаться запрещено!

Мій голомозий нападник у дешевих китайських кросівках на мить відволікається. Я штовхаю його в груди, м'ятими джинсами він гепається в унітаз, а я кулею вилітаю з ресторану. На дверях ­туалету справді висить малюнок: ­жінка тримається за унітаз, над нею стоїть чоловік зі збудженим членом, а ­вгорі напис англійською "Не можна". Так я вперше познайомилася з київськими свінгерами – сімейною парою, яка добровільно час від часу обмінює­ться сексуальними партнерами.

Свінг у перекладі з англійської означає "гойдалка, мах, ритм", з'явився він у США. Ідея в тому, щоб партнерами обмінювалися саме подружжя, а не ­одинаки. В Америці ­після появи на свінгерській вечірці в товаристві проститутки тебе не приймуть у жоден свінг­клуб.

У Києві з цим не так суворо. ­Свінгерами може бути пара, яка живе цивільним шлюбом. ­Приблизно 300 пар створили клуб. Потрапити туди без рекомендації неможливо. Кілька разів на рік ­свінгери винаймають квартиру в ­центрі столиці або котедж на околиці ­людей на 10. Часто фільмують розваги на ­відео­камеру, потім викладають зйомку в інтернет. Іноді серед десятка свінгерів бувають тільки дві жінки. Такі вечірки, з переважною більшістю чоловіків, називаються генґ­бенґ.

 

– Свінгерство – це легалізована зрада, – вважає київський психолог Валерія Цихоня, 25 років. – Бо кожен із партнерів знає про це і бере у ­цьому участь. Свінгерство не має на меті серйозних стосунків, в яких людина ­могла б розвиватися. Але такий спосіб урізноманітнити інтимне життя обирають не лише для розваг. Насправді це втеча від проблем, що є в пари: невміння слухати одне одного, небажання враховувати інтереси партнера, домовлятися, підтримувати, піклуватися. Також свінгерство – це відступ від традицій, а для декого – ознака модності. У таких стосунках завжди є недовіра, адже партнери не демонструють інтимну вірність, тому союз часто нетривалий. Зрештою, підґрунтя проблем нікуди не дівається, і тому такі пари можуть розпадатися саме через непорозуміння та відсутність взаємоповаги.

Столичних шанувальників нетрадиційного сексу шукаю в рухомому рядку на одному з музичних каналів. Доки показують кліп, на екрані з'являється повідомлення "М/ж ищет м/ж для и/о, Киев" – невідомі чоловік і жінка пропонують інтимні стосунки лише жителям столиці. Набираю номер телефону, вказаний на екрані, але додзвонююся тільки ввчері.

– Прівєтулікі! – озивається слухавка доброзичливим безстатевим баском.

Називаюся. Кажу, що п'ять років живу у шлюбі, бракує різноманітності, хочу спробувати свінг.

– Наліво уже ходила? – цікавляться на тому кінці дроту.

– Ходила!

– Скільки разів?

– Два.

– Мало… – зітхає слухавка. – Но это, как сказал классик, поправимо. Меня зовут Аня, мне 23 года. Моему парню Мурику 38.

Пропонує зустрітися в ресторані ­біля Центрального залізничного ­вокзалу.

– Пивка попьем, расслабимся. Если все будет хорошо, поедем в сауну или на хату, в картишки на раздевание поиграем.

Приїжджаємо з чоловіком перші, довго розглядаємо масивний підсвічник навпроти нашого столу, вилитий у ­формі металевих рогів. Із правого ­стирчить звичайна туалетна ­лампочка, а з лівого – енергоощадна. Десь за чверть ­години чуємо:

– Прівєтулікі!

Аня виявляється маленькою худою ­дівчиною з яскраво нафарбованими губами, білявим волоссям і ­браслетами­феньками на руках. Вона явно неповно­літня, хоч і намагається триматися ­солідно.

– Хай! То есть, добрый день, – Мурік підсідає до мене за столик, закидає ногу за ногу, дістає з кишені джинсів дешеву китайську запальничку і прикурює сигарету.

Муріку далеко за 40, немите волосся зібране у хвостик, на тімені – лисина. Він кілька секунд оцінює нас поглядом, потім весело б'є себе по кишенях, пересідає поруч і пропонує:

– Ну что, кофейку?

– Мур­р­р, – незадоволено кривиться Аня. – Ну мы же взрослые люди! Дамы предпочитают шампанское!

Мурік іде до барної стійки, я – до вбиральні. Хочу зачинитися, але двері не піддаються. Розумію, що хтось тримає їх з іншого боку. Визираю. Це Мурік. Він штовхає мене вглиб крихітної, обкладеної дешевими кахлями вбиральні й притискає до дверей.

– Лапотунчик, ну зачем ждать вечера? – силкується поцілувати в шию. – Ну ­давай сейчас, давай, а?

Решту ви знаєте. Мій чоловік розказав потім, що Аня не була така пристрасна. Цмулила шампанське, пускала кільцями сигаретний дим, розповідала про любов до собак, до неповнолітніх співаків братів Борисенків і групового сексу. Потім під руку з кавалером вийшла з ресторану, обдала нас зневажливим поглядом і коментарем:

– Звонят тут придурки всякие.

Мурік прикривав дупу пакетом із рекламою кукурудзяної крупи, піймав таксі, й наші нові знайомі поїхали в бік центру міста.

 

Свінг буває п'яти видів

М'який – прелюдія з ­іншими партнерами. Іноді передба­чає оральний секс, але без вагінального проникнення. Виключає ризик венеричних захворювань та ревнощів. Годиться новачкам.

Легкий – жінки пестять одна одну, але чоловікам категорично заборонено торкатися чужої дружини.

Закритий – пари обмінюються партнерами і розходяться по сусідніх ­кімнатах.

Відкритий – найпоширеніший. Партнери обмінюються і займаються сексом в одній кімнаті або на одному ліжку.

Сексвайф – практикується небагатьма парами. ­Жінка має позашлюбні зв'язки з дозволу чоловіка або навіть у його присутності, іноді за його участі. Пари-сексвайфери ходять на генґ-бенґ – вечірки, де одну жінку обслуговують щонайменше четверо чоловіків.

10 заповідей свінгу

1. Ніколи не руйнуйте шлюб.

2. Обговорюйте умови зустрічі наперед і неухильно їх дотримуйтеся. Якщо ­обставини змінилися, повідомте про це іншу пару.

3. Перша зустріч – ознайомча. Не потрібно тиснути, якщо інша пара не хоче.

4. Ніколи, ні за яких обставин не змушуйте партнера.

5. Обговорюйте теми свінгу тільки в колі свінгерів і співчуваючих.

6. Захищайте анонімність інших свінгерів.

7. Стежте за власною гігієною та зовнішнім виглядом.

8. Не дійте протизаконно. Це може дискредитувати свінгерів як групу.

9. Добре ставтеся до ­своїх друзів, але не обділяйте увагою дружину/чоловіка.

10. Поважайте погляди, почуття і звички інших свінгерів.

"Починаю з власною дружиною, а закінчую – з чужою"

Влад Коваленко, 33 роки, свінгер

Розлучений. Має квартиру в центрі столиці й авто за 90 тисяч євро. Член столичного свінг-клубу. Зустрічається із 23-річною киянкою Анастасією, теж свінгеркою. Тричі за останній рік ділив свою жінку з іншими чоловіками. Від першого шлюбу має 10-річного сина. Вдруге одружуватися не планує. Погодився говорити за умови, що не розпитуватимемо про клуб

Я абсолютно нормальний. Просто мене заводить, коли починаю з власною дружиною, а закінчую – з чужою. Я гетеро­сексуал. Під час сексу можу торкнутися членом іншого чоловіка. Але тільки випадково. У мене колись був знайомий, який водив по всіх цих "Помадах", "Андрогінах" (столичні клуби, в яких збираються представники нетрадиційної сексуальної орієнтації. – "Країна"). Надивився на Гурченко донесхочу, коли натовп скандує "Фонтаны били голубы­ы­ые", на П'єху – усіх цих трансів, на Монро. І вирішив, що мені подобаються тільки жінки.

Батьки були люди консервативні. ­Порнуху не дивилися, навіть відика не мали. У другому­третьому класі ми з двома друзями тікали з уроків. Один приносив порнуху, яку його батьки ховали під ліжком, другий – відик старшого брата. У мене вдома влаштовували перегляди, доки тато й мама були на роботі. Зараз ­порно майже не дивлюся, але тоді страшенно подобалося.

Одружився з однокласницею, з якою сидів за однією ­партою. Після мого 30­річчя розійшлися. ­Зрозуміли, що ми – просто друзі, сексуальний потяг зник. 10­річний син лишився з дружиною.

Перший свінгерський досвід був одразу після розлучення. ­Захотілося різноманітності. Пару знайшов в інтернеті. Обом було за 30. Чоловік мріяв, щоб хтось узяв його дружину, а він на це дивився. Жінка була дуже вродлива, тримала себе в формі. Нам усім сподобалося, але більше не зустрічалися. Бо який сенс їсти пиріжок з одною начинкою двічі?

Два роки тому почав зустрічатися з Анастасією. Їй 23, а це малувато, досвіду бракує. Якось кажу: "Не набридло все зі мною та зі мною? Хочеш іще з кимось?" Вона тижнів зо три відмовлялася. Але зрозуміла, що я все одно зроблю по­своєму, і погодилася. Закинули в інтернет оголошення. Вибирали, щоб пара була весела і контактна. ­Перший раз зустрілися в дорогому ресторані. Питання про довідки від лікарів не виникало. Якщо людина дає 100 доларів офіціанту на чай, зрозуміло, що туберкульозу в неї нема. Заздалегідь домовилися, що анального сексу не буде. Нас із Настею він не вставляє, та й негігієнічно це.

Спочатку посиділи в ресторані. ­Жінці було за 30, чоловікові – за 40, хороші такі, спортивні. Через тиждень зняли хату в центрі міста із джакузі, замовили піцу, суші, випили літрів зо 2 коньяку. Оплачували все 50 на 50. Грали в карти на роздягання, я і той чоловік програли, довелося стриптиз танцювати. Посміялися, бо з нас обох стриптизери так собі – пивні пузики, на Тарзанів не схожі. ­Пестили­пестили одне одного, але коли о четвертій ранку на великому ліжку все сталося, усі вже були п'яні й не пам'ятали, хто що робив. Потім чоловік із тої пари писав: "Привіт, як справи?" Але ні в мене, ні в Насті не виникло бажання більше з ними зустрітися.

Знайомитися через рухомі рядки на музичних каналах – останнє діло. Там сидять одні маніяки й злодії. Приходиш на зустріч, а вони в тебе мобілку тирять. Чи гроші. Краще шукати пару через інтернет. Листування показує, як людина пише, – грамотно чи не дуже, що саме пише. У мене була фантазія, щоб моя дівчина робила мені мінет, а хтось трахав її ззаду. Дали в мережу оголошення. Не думав, що у світі стільки збоченців! Завалили листами з членами і яйцями на півекрана всіх кольорів й розмірів. Один чоловік пропонував: "Готовий надати матеріальну допомогу вашій парі за можливість взяти участь у вашому сексуальному житті". Я йому відповів: "Ти трохи не туди звернувся, в мене машина за 90 тисяч євро. А ти чим їздиш?"

У Києві 300 свінгерських пар. Це – реальні люди, які надсилають свої справжні фотографії, і коли запрошуєш у гості, одразу приїжджають. Усі вони ­гуртуються навколо сайта "Свінгер" і в соціальних мережах. Саме через соціальну мережу моя Настя з'ясувала, що її однокласниця з Ірпеня – теж свінгерка. На своїй сторінці повісила власні еротичні фото, на деяких вона своєму хлопцеві робить мінет. Не розумію, навіщо вивішувати такі знімки. Щоб люди пальцями потім тицяли, за спиною шушукалися: "О, цей чоловік не задовольняє свою жінку, то інших запрошує?" Навіть на роботі приховую, що я – свінгер.

Зо три сотні чоловіків у столиці – співчуваючі свінгерам, ті, хто любить зай­матися сексом із парою. Співчуваючих жінок, на жаль, не буває. Є ще окрема категорія "віртуалів", які просять твою фотку через інтернет, тільки щоб на неї подрочити. Це дратує.

Свінгерів у провінції менше, ніж у столиці. Пара з райцентру Сумської області запрошувала нас у гості на три дні. ­Казали, приїдуть і заберуть власним авто. Але ми подумали: якщо не вийде нічого, що робитимемо в тому райцентрі?

Більшість свінгерів – багаті люди з  maybach'ами і віллами за містом. Кілька днів тому познайомився з парою. Вони кажуть: "Ми живемо в котеджному містечку за Києвом, дитина з нянею, але хворіє, тому не можемо приїхати". Запросили нас у гості. Ми приїхали, і про що тільки не говорили – про політику, зірок, футбол. Господар колекцію зброї показав. Правда, Насті не дуже сподобалося. Бо вона зі своїм партнером кінчила швидко. А ми зі своєю партнеркою якраз шосту позу придумували. Настя заревнувала, підійшла, поляскала мене по сідниці, каже: "Закінчуй! Ти з нею довше, ніж зі мною".

Мільйонери люблять знімати повій і "косити" під свінгерів. У нас таке кілька разів було. Приходить на зустріч крутелик зі слідами від обручки на правому безіменному пальці, відрекомендовує жінку: "Это моя жена". Сам у золоті від Cartier, а в неї нігті з полущеним лаком, волосся недоглянуте, приборами в ресторані не знає як користуватися. ­Говоримо про відпустку. Ми з Настею тільки за останній рік усю Миколаївську й Херсонську області об'їздили. Обоє знаємо, де в Залізному Порту в пам'ятника рука відбита і що робиться на Арабатській стрілці. А вони – ні бе ні ме, спільних спогадів ніяких. Після вечері ми відмовили їм у сексі й попросили нас додому підвезти. Та "жена", коли у власну машину сідала, головою вдарилася. Видно, що перший раз це авто бачить.

Серед свінгерів багато бізнесменів зі своїми коханками. У них, як правило, дві сім'ї – дружина з дітьми і ­дєвочка віку його ж дітей. Він їй оплачує навчання в якомусь столичному вузі, винаймає квартиру. Вона відпрацьовує: терпить його дружину, мириться з думкою, що він із нею ніколи не одружиться, й дозволяє водити себе по свінг­­клубах. Ми з такою парою займалися сексом. Чоловік дуже швидко кінчив. Потім дивлюся – дістає валізку, таку, як лікарі з собою носять. А там цілий набір "друзів" – від тонкого до товстого, від малого до великого. І почав ними свою дівчину шарашити. Вона приречено так каже: "Досить, я вже не можу". Тоді він переключився на мою Настю. Їй було боляче, але не зізналася, зімітувала ­оргазм, сказала, що все круто, й пішла курити.

Зараз ви читаєте новину «"Наліво вже ходила? Скільки разів? Два? Мало". Більшість свінгерів – багаті люди з maybach'ами і віллами за містом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути