вівторок, 07 серпня 2012 15:43

Янукович за портрет на грудях не подякував

  Юлія bardash, 23 роки. Народилася в ­Києві. ­Закінчила Київський ­університет культури і мистецтв. Співачка. Веде блог на своїх грудях. Батько – художник та програміст, мати – інженер і бізнес-леді. Предки по материній ­лінії – польські дворяни. Юлію назвали на честь місяця, коли вона народилася, 7 липня, російською “июль”. За версієї “­Спільноти українських папараці“ посіла третє місце в топі найкращих зіркових грудей, обійшовши екс-учасниць “Віа Гри” Надію Мейхер та Анну Сєдокову. Незаміжня
Юлія bardash, 23 роки. Народилася в ­Києві. ­Закінчила Київський ­університет культури і мистецтв. Співачка. Веде блог на своїх грудях. Батько – художник та програміст, мати – інженер і бізнес-леді. Предки по материній ­лінії – польські дворяни. Юлію назвали на честь місяця, коли вона народилася, 7 липня, російською “июль”. За версієї “­Спільноти українських папараці“ посіла третє місце в топі найкращих зіркових грудей, обійшовши екс-учасниць “Віа Гри” Надію Мейхер та Анну Сєдокову. Незаміжня

Юлія bardash веде блог на грудях

Усі задивлялися на мої груди, і гріх було з цього не скористатися. Вирішила вести блог на них. Повідомлення пишу в зоні декольте, тому все пристойно.

Розписувати груди приємно. Робить це художниця Ангеліна Золота – фарбами для боді­арту. Вони корисні для тіла, шкіра стає ніжною і шовковистою.

Якось у Москві захотіла зробити напис, а Ангеліни поряд не було. Запросила художницю з салону. Вона намалювала зірочку і Леніна. Вийшло криво. Неприємно було з цим виходити на люди.

Змивається фарба легко, під душем за кілька хвилин. А малювати доводиться понад годину. Найдовше провозилися з Віктором Януковичем – на Новий рік. Хотіла його привітати. Ангеліна переживала, щоб портрет вийшов схожий, не карикатурний. Із шостої ранку до полудня малювали, серветками сукню обклали, щоб не замастилася. Фото грудей із портретом Януковича розійшлося по всьому інтернету. Думаю, його прес­служба це точно помітила. Але ніяк не відреагувала.

Уперше розмалювала бюст торік у вересні на відкритті одного зі столичних клубів. Написала про вимоги Євросоюзу випустити Юлію Тимошенко. Мене всі фотографували. Був аншлаг.

Другий випуск блогу представила на Українському тижні моди. Я зайшла в "Арсенал", і всі фотографи, які знімали "зірок", покинули червону доріжку й побігли до мене. Це було 5 хвилин безперервних спалахів камер. Я тоді написала про те, що ЄС поставив ультиматум Януковичу. А на другій груді – що Медведєву (тодішній президент Росії. – "Країна") в Донецьку покажуть "Умный дом" і нанотехнології.

Третій випуск – найцікавіший. Я була в Москві, там мітинги проходили. Написала, що найбільший відбудеться 24 грудня на Болотній площі. Підтримувати російську опозицію було в тренді. Познайомилася з Іриною Хакамадою. Їй сподобалась ідея. Сфотографувалася зі мною. Домовилися додати одна одну до друзів у ­Facebook, тепер спілкуємося через соцмережі.

До 23 лютого намалювала на грудях георгіївську стрічку і написала, що забезпечення української армії в сім разів менше від ізраїльської. А чисельність удвічі більша. Для фотосесії запросили справжнього генерала і фото виставили в інтернет. Тема виявилася резонансною, люди зацікавилися не грудьми, а інформацією. Після цього я заявила: якщо президент збільшить фінансування нашої армії, знімуся оголеною. Ще ніколи не позувала в стилі ню – не було приводу.

На сезонах мод у Москві преса вже знала мене. Коли я прийшла із розписаним бюстом, люди підходили і віталися. Я сиділа в одному ряду із модельєром Зайцевим. Він дивувався, хто я така, що одразу після нього люди до мене йдуть і на груди задивляються. Попросив мене повернутися. Прочитав написи. Одна новина була присвячена Путіну, який обіцяв пересадити чиновників на вітчизняні авто. А друга – "Блохін, не свари Ларсона, він випадково". Це було, коли Ларсон потрапив в аварію після свого весілля із дочкою Блохіна.
Зайцеву сподобалася новина про Путіна. А про Ларсона і Бло­хіна він нічого не знав. Із Зайцевим обмінялися телефонами.

Міжнародний випуск італійською та російською мовами зробила, коли була в Римі. Писала про те, що Україні потрібна Європа. Бо хочеться тягнутися до розвинутих країн. Італійцям це сподобалось. Я ходила біля Колізею, за годину зі мною сфотографувалися близько сотні людей.

Ще в одному випуску передбачила результат матчу Україна–Швеція під час Євро, рахунок 2:1 вгадала на 100 відсотків за три дні до гри.

Коли приходжу без напису, всі заглядають глибоко в декольте і питають: "А чому без новин?" Сама собі можу намалювати маркером тільки власні ініціали – JB. Перед дзеркалом це роблю.

Уже з'явилися замовники на рекламу, і досить непогані гроші пропонують. Це італійський виробник одягу. Я ще не готова бути живою рекламою.

Один поет запропонував писати свої вірші на моїх грудях. Чотири рядки помістяться без проблем. Зараз відбираю найкращі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович за портрет на грудях не подякував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути