четвер, 04 березня 2010 17:47

Янукович має багато таємниць, тому його піджак завжди застібнутий на всі ґудзики
5

Київський психолог Сергій Янчук розповідає про характер нового президента, діючого прем"єр-міністра та претендентів на цю посаду, вивчивши їхні звички в одязі. Цих політиків єднає відсутність ментальної приналежності до батьківщини. Вони носять відомі світові бренди, хоча скрізь у Європі, крім Великої Британії, у моді нерозкручені дизайнери своєї країни.




Віктор Янукович, 59 років, президент України

Віктор Янукович на інавгурацію одягнувся бездоганно, із червоною краваткою. Такий колір уперше почали носити паризькі буржуа після французької революції - хотіли підкреслити свою винятковість і високий статус. У радянські часи цю традицію призабули, хоча піонери носили на шиї червону хустину.

Зовнішність Віктора Федоровича - результат клопіткої роботи стилістів. Його індивідуальні риси майже не проглядають у гардеробі.

Стиль завжди стриманий і кожна деталь виважена. Тому краще оцінювати поведінку Януковича в одязі, ніж сам гардероб. Наприклад, його піджак завжди застібнутий на всі ґудзики. Це значить, він нікого не підпускає до себе, має багато таємниць і ніколи не довіряє іншим на всі сто.

Його індивідуальні риси майже не проглядають у гардеробі

Зачіска дуже акуратна: волосинка до волосинки, нічого не стирчить, не куйовдиться. Обличчя завжди виголене й свіже. Такого порядку дотримуються  військові. Вони люблять правила, не бояться ставити інших на місце й не терплять панібратства. Боже збав подати їм пересоленого борщу. Він може швидко опинитися на голові в того, хто його приніс або приготував.

Але є у Віктора Федоровича й маленькі слабкості. Скажімо, взуття. Кілька разів його помічали в черевиках зі шкіри пітона чи страуса. Це значить, що людина відкрита до пізнавання нового, спроможна дивуватися. Янукович може змінювати свій погляд залежно від емоцій, які переживає, і аргументів, які йому наводять.

Сергій Тігіпко, 50 років, лідер партії "Сильна Україна"

Сергій Тігіпко - метросексуал. Про це свідчить його любов до розстебнутих комірців, зустрічей без краваток.

Він носить костюми стриманого стилю, причому одягає їх і на ділові заходи, і на концерти. Каже, що не має часу перевдягатися, але його вбрання без складок. Тобто він одягає речі свіжо прасованими. А значить, акуратний, педантичний, стриманий.

Костюми шиє на замовлення або купує у відомих дизайнерів, зокрема в Олени Голець - улюбленої дизайнерки Ірени Кільчицької, столичного віце-мера. Стежить за модою, обирає стримані, переважно сірі або чорні відтінки. Яскраві краватки не носить - отже, не хоче привертати до себе надмірну увагу. Зазвичай обирає краватки з дрібним візерунком, що є ознакою уваги до деталей і легкої дріб"язковості.

Взуття - в міру вузьке, без задертих гострих носаків. Це говорить про терпимість і дипломатичність.

Носить приталений одяг - напевне, пишається своєю фігурою. У вихідні надає перевагу джинсам і светрам, які підкреслюють накачані руки й широкі плечі.

Микола Азаров, 62 роки, народний депутат України від Партії регіонів

Азаров - типовий трудоголік. Він любить свою роботу й навіть на відпочинку думає про неї. Йому ніколи бігати по магазинах у пошуках новомодних брендів. Одягається, як типовий клерк, яких у Європі називають "білими комірцями". Зрідка з"являється в блакитній сорочці, але лише тоді, коли треба підкреслити свою партійну приналежність.

Він не любить виділятися, про що свідчить його пристрасть до сірих костюмів усіх можливих відтінків. Азаров - сірий кардинал, розумна й відповідальна людина, яка не кидає слів на вітер.

Микола Янович не переймається зовнішнім виглядом. Не фарбує своє сиве волосся, як Павло Зібров, не нарощує штучні пасма, як один із колишніх президентів, і навіть окуляри в немодній оправі та з великими лінзами не міняє на сучасні прямокутні. Бо він - консерватор.



Арсеній Яценюк, 35 років, лідер партії "Фронт змін"

Яценюк - людина, яка дуже хоче всім сподобатися. Він кидається від строгого ділового стилю до м"якого домашнього, повсякденного - хоче завоювати прихильників серед старої бізнес-еліти й молодого покоління творчих людей. У Раду носить костюми Canali за 20 тис. грн. Каже, що купує їх зі знижкою, і пишається своєю заощадливістю.

Арсеній Яценюк хоче здаватися "білим і пухнастим". Це пояснює його любов до білосніжних сорочок, усмішок у камеру й літери V на пальцях, коли вітається з виборцями. При нагоді завжди знімає піджак. Так підсвідомо демонструє свою відкритість і дружелюбність. А його окуляри-невидимки - зі скельцями без оправи - свідчать про певну  закомплексованість.

Юлія Тимошенко, 49 років, прем"єр-міністр України

Команда Юлії Тимошенко придумала для неї зовнішність, яка приваблювала б чоловіків і не дратувала жінок. Її зачіску в народі називають "коровай із вухами". Кожна дівчинка в дитинстві носила такі кіски, тому прекрасна половина не сприймає Тимошенко за суперницю, а чоловіки вбачають в цьому образі першу вчительку, в яку таємно були закохані.

Юлію Володимирівну одягли в модні сукні - оголили ноги для чоловіків і запропонували нову ікону стилю для жінок. Тісні спідниці перших збуджують, бо наче й прикривають, але водночас все підкреслюють, а других навчають гарно вдягатися.

Любов Тимошенко до прикрас - намагання привернути увагу аудиторії не до її краси, а до інтелекту. Сережки й намисто тримають очі глядачів на обличчі Юлії Володимирівни, а не на інших частинах тіла. Тим самим політтехнологи хочуть, аби її не лише роздивлялися, а й слухали.

Справжню Тимошенко можна побачити на молодіжних концертах. Розплетене й незачесане волосся, яке вона залюбки носить у перервах між офіційними появами з косою, - ознака її емоційності. Любов до джинсів - це головна риса емансипованої жінки, яка за будь-яку ціну хоче посісти місце чоловіка й прибрати владу до своїх рук. Справжня Тимошенко не любить вузьких спідниць, а носить широкі туніки й плащі, замість високих підборів - зручні кросівки. Вона легка на підйом і мобільна. Не любить підганяти себе під якісь рамки.

Зараз ви читаєте новину «Янукович має багато таємниць, тому його піджак завжди застібнутий на всі ґудзики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути